الی بانو


قبلا گفتم که این کیک پای سیب خیلیییییییییییییییییییییییییییییی خوشمزه و عالیه

واقعا اگه امتحانش نکنید ازکفتون رفته اینو با اطمینان میگم

این دستور هم مثل قبلی هست من فقط موادش رو 2 برابر کردم و در قالب گرد 20 سانتی

درستش کردم...اینم بگم در عرض سه سوت خورده شد بسکه خوشمزه بود

کسایی که خوردن خیلیییییییییییییییییی دوسش داشتن و همه دستورشو خواستن

 

یه نکته مهم : دوست داشتن عطر کره سلیقه ای هست ...نباید از مقدارش کم کنید چون لطافت کیک کاملا از بین میره اما میتونید

بجاش از مارگارین استفاده کنید که دیگه بوی کره نده

من خودم هم با مارگارین درست کرده هیچ تغییری تو کیفیت کیکم ایجاد نشد و باز عالی بود

با روغن نیمه جامد هم میشه اما خوب خیلی پرکالری هست

 

دستورش رو اینجا ببینید : کیک پای سیب

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک چیتا


تزیینات و دستورات ویژه والنتاین


آش بادمجان 2


کباب تابه ای






نظرات شما


مامان زهرا :

سلام
من چهارشنبه این کیک رو درست کردم..واقعا خوش طعم بود...ولی یه ایراد داشت...به نظرتون کره استفاده شدس خیلی نیست؟؟اینجوری که توی دستور گفتین باید 250گرم !!!کره استفاده کنیم...آخه بعد اینکه کیکم رو توی یخچال گذاشتم یه لایه کره روش بست..مزش هم خیلی مزه کره ای بود...واقعا این همه کره لازمه؟؟

**************************************************

سلام...دوست داشتن عطر کره سلیقه ای هست ...نباید از مقدارش کم کنید چون لطافت کیک کاملا از بین میره اما میتونید

بجاش از مارگارین استفاده کنید که دیگه بوی کره نده

من خودم هم با مارگارین درست کرده هیچ تغییری تو کیفیت کیکم ایجاد نشد و باز عالی بود

با روغن نیمه جامد هم میشه اما خوب خیلی پرکالری هست

تارا :

من با همون اندازه مواد قبلی تو قالب گرد درست کردم برای ما که دو نفریم خیلی اندازش خوب بود
خیللللللللللییییییییییییییییییییییییییی خوشمزه بود
دستتتتتت مرسی

************************************************************

سلام تارا جون خواهش میکنم

نوش جانت عزیزم

 

بارا :

عزیزم یعنی این کیک به 4 تا تخم مرغ درست شده درست فهمیدم؟
نمیشه مواد رو به پیمانه بگید؟

********************************

بله این دستور 2 برابر دستور قبلی هست و با 4 تخم مرغ درست شده...عزیزم همه ی مواد رو 2 برابر کنید