الی بانو


کنگر استفاده های زیادی داره از جمله در ماس ها به شکل بورانی و خورشت کنگر که جز خوشمزه ترین خورش هات

البته الان فصلش نیست اما فصلش که شد از این گیاه خوشمزه و پرخاصیت غافل نشید و حتما باهاش خورشت و بورانی خوشمزه درست کنید

مواد لازم:

گوشت:12 تکه خورشتی

کنگر خرد و پخته شده:300 گرم

رب گوجه: 1 تا 1/5 ق غ

نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه

زعفران دم کرده : در صورت تمایل

پیاز: 1 عدد

روغن

پودر لیمو :به میزان لازم...شما هر ترش کننده ای دوست دارید میتونید استفاده کنید مثل آبغوره یا آب نارنج یا آب لیمو رش یا قره قروت 

 

 

عرض کنم که من این خورشت رو در زودپز درست کردم شما اگه بخواید تو قابلمه درست کنید باید از قبل

گوشت رو بذارید بپزه

ابتدا یه پیاز رو نگینی یا خلالی خرد کنید

و با کمی روغن در زودپز کمی تفتشون بدید...سپس گوشت رو هم اضافه و خوب تفت بدید

فلفل سیاه و زردچوبه رو اضافه کنید و بذارید با گوشت تفت بخورن 

 

 

حالا کنگر رو که از قبل خرد کرده و پختید رو به گوشت اضافه کنید و حسابی سرخش کنید

فلفل قرمز رو هم در صورت تمایل اضافه کنید

 

 

رب گوجه فرنگی رو هم اضافه کردم و 2 دقیقه دیگه تفت بدید

 

 

حالا حدود 4 یا 5 لیوان (تا بلاتر از سطح مواد خورشت) آب جوش بهش اضافه کنید

در زودپز رو ببندید و شعله رو کم کرده حدود 1/5 تا دو ساعت حرارت ملایم بذارید بپزه

 

 

بعد از این مدت در زودپز رو باز کنید و زعفران و نمک و پودر لیمو (یا آب لیمو ترش یا آب نارنج یا قره قروت)رو

به غذا اضافه کنید و 10 دقیقه دیگه بذارید خورش خوب جا بیفته و روغن بندازه

 

 

نوش جان

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





املت با قارچ


پودر پاپریکای خانگی


حلیم بادمجان


پیتزا با خمیر شف عثمان






نظرات شما


بنفشه :
ماهم خورشت کنگر رو همینجوری درست میکنیم توخورشت کرفس نعنا جعفری میرزیم
*************************
نوش جان شما
نفیسه :
ما تو خورش کنگر نعناع جعفری هم میریزیم خیلی خوشمزه میشه
******************************
بله عزیزم ما هم اون مدل رو درست میکنیم این که من گذاشتم مخصوص همینجایی هست
که زندگی میکنم
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: