الی بانو


این خمیر بسکه خوبه و بسکه خوش قلق و لطیفه حیفم اومد باهاش یه پیتزای مشتی درست نکنم

من از وقتی کار با این خمیر رو شروع کردم نزدیک 20 تا پیتزا باهاش درست کردم  البته نه برای خودم تنها

از جمله پیتزا مارگاریتا

پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا سبزیجات

پیتزا گوشت و قارچ

پیتزا مرغ و سبزیجات

 

 

مواد لازم برای خمیر برای 5 تا پیتزای متوسط:

آرد:500 گرم (4 پیمانه)

روغن : نصف لیوان

شکر:1 قاشق غ خ

خمیر مایه فوری: 1 قاشق غ خ سرصاف یا 1 قاشق م خ سر پر

تخم مرغ : 1عدد

نمک : 1 ق چ

آب ولرم : 1 لیوان پر

 

همه ی موادرو در کاسه ای بزرگ مخلوط کرده و 15 دقیقه خوب ورز بدید

بعد ظرف و روی خمیر رو کمی چرب کنید و روی اون رو کشیده و نیم ساعت بذارید ور بیاد

سپس 1 ساعت تو یخچال بذارید که دوباره ور میاد

و بعد از همه ی این مراحل پیتزا رو باهاش درست کنید و توی فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 15 تا 30 دقیقه بپزید

 

 

برای مواد پیتزا اختیار دست خودتونه من 1 بار قارچ رو سرخ کردم و سویا و گوشت چرخ شده بهش اضافه کردم + ذرت و  فلفل دلمه ای

 و نمک و فلفل و آویشن و سس گوجه فرنگی و کمی رب گوجه فرنگی

یه بار هم قارچ و مرغ رو تفت دادم و فلفل دلمه ای و ذرت هم اضافه کردم و بهش نمک و فلفل و آویشن وکمی سس گوجه

و سس باربیکیو اضافه کردم

شما از هر مخلوطی دوست دارید میتونید استفاده کنید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خلاصه که این خمیر برای پیتزا حرف نداره عالیه.................با خیال راحت پیتزاهای خوشمزه و سالم درست کنید و لذت ببرید

 

نوش جان

 

 

 


به شما پیشنهاد میکنیم :





سالاد تن ماهی


موز شکلاتی


اسنک


پیتزا در نان باگت






نظرات شما


saeede :
Salam khodaish khamir marekeh bood,vali nemidoonam chera paniram ab nemishod ,man solardom daram va az halat makhsoos pitza estefadeh kardam taze badesh10daghigheh ham gril zadam
*****************
سلام نوش جان
من تجربه در مورد پخت با سولار دام ندارم
فاطی نی نی سایت :

الی جان میشه انداه ارد به اندازه خمیر پیتزا تابه ایی باشه...یعنی یک و نیم پیمانه....می خوام اندازه اون درست کنم نه زیاد....
*/**************************************************
عزیزم مواد رو میتونید نصف کنید
آرد رو خیلی کم کنید خمیر خراب میشه
مامان نسیم :
سلام وممنون از رسپی خوبتون
من این خمیر رو با ارد گندم که از نونوایی خریده بودم درست کردم خیلی خوب نشد،حالت خمیری داشت،حتما باید ارد شیرینی پزی استفاده کنم؟
***************************
سلام خواهش میکنم
آرد کامل سنگین تره و جذب بیشتری داره برای همین خمیر شده باید آرد کمتر میریختین
آرد سفید سبک تر و لطیف تره و من بیشتر توصیه میکنم
yalda :
سلام
قبل از هرچیزی باید بگم شما دو تا دوتا کدبانوی واقعی هستین
واقعا وب کاربردی دارین
دوم اینکه من تا حالا هرچی پیتزا درست کردم خمیرش شبیه ته دیگ سفت شده چیکارش کنم؟
البته تا حالا با این خمیر درستش نکردم
******************************************
سلام دوست عزیز به ما لطف دارید
ممنونم از محبتتون
این خمیر عالیه حتما امتحان کنید
کلا خمیرای سایت همشون عالی هستن
شما حتما ارد خمیرتون زیاد میشه که سفت میشه
الهام :
سلام .. ممنون از سایت عالیتون .... فقط یه سوال داشتم و اینه که من هر وقت پیتزا تو سینی فر درست میکنم با اینکه خوب روغن زده و آرد پاشی میکنم ، بازم پیتزام میچسبه و با کفگیر باید بیفتم به جونش ، میگین شما چکار میکنین که این مشکل رو ندارین ؟؟؟؟
*******************************************************
سلام عزیزم
اول که توصیه میکنم پیتزا رو تو ظرف یا قالب مخصوصش درست کنید
سینی فرتون کم کم خراب میشه
من سینی فرم جنسش خیلی خوبه و اصلا توش نمیچسبه البته بگم آرد پاشیش میکنم حتما
سپیده :
سلام با این خمیر پیتزا درست کردم عالی شد ....حرف نداشت ...ممنون بابت اطلاعات کاملتون
****************************************************
سلام...نوووووووش جان دوست عزیز
ناهید :
سلام،
ممنون از مطالب خوبتون
با این خمیر تو ماهیتابه هم پیتزا درست کنیم میشه؟ چجوری؟
********************************************************
سلام بله میشه
با در بسته رو حرارت کم بذارید تا پنیرش آب شه ...بعد درشو بردارید و یه چند دقیقه
هم بذارید زیر نون برشته بشه
نازنین :
سلام عزیزم
خسته نباشید
خمیرمایه فوری روازکجاتهیه کنم??
ببخشیدتازه کارم دیگه
****************************************
سلام ممنونم
از لوازم قنادی
افسانه :

سلاااااام ب دوتا کدبانوهایه عزیز.میگم اجی این خمیر ک انقد زیاده من بقیشو چیکار کنم؟ من بزور ی پیزا درست کنم بقیه خمیرو چجوری نگهش دارم؟

*******************************************

سلام عزیزم...بقیه شو بذار تو فریزر هر وقت خواستی در بیار استفاده کن...من همیشه این کار رو میکنم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: