الی بانو


این کاپ کیک های خوشمزه مخصوص کسایی هست که دوز اعتیادشون به شکلات بالاست مثل خودم
 
بافت فوق العاده و عطر و طعم غلیظ شکلاتیشون هوش از آدم میبره
 
البته اگه دوز اعتیادتون خیلی بالا نیست از شکلات با تلخی کمتر استفاده کنید گرچه من توصیه نمیکنم
 
و توصیه ام اینه تغییری تو دستور این کاپ کیک ها ایجاد نکنید و بعد از پخت با خامه یا کرمهای شیرین یا گاناش اونو سرو کنید
 
دستور این کاپ کیک رو من تو سایت شف طیبه cheftayebeh.ir دیدم و سریع دست به کار شدم الحق هم عالی بود
 
 
 
 
كره 110 گرم
 
شكر نصف ليوان
 
وانيل نصف ق چ
 
تخم مرغ 3 عدد
 
شكلات تلخ 60 گرم
 
شير ربع ليوان
 
آرد 1 ليوان
 
بيكينگ پودر يك و يك چهارم ق چ
 
پودر كاكائوي تلخ 3 ق غ
 
از همین اول بگم که پودر کاکائو و شكلاتمون بايد كيفيت و طعمش عالي باشه. مهم نيست چقدر گرونه! ارزشش رو داره.
 
مطابق دستور شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید
 
فر رو هم روی 180 درجه روشن و گرم کنید
 
کره و تخم مرغ باید همدمای محیط باشن و کره نرم باشه...
 
کره و شکر و وانیل رو خوب بزنید
 
 
 
 
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و هرکدوم رو 2 دقیقه میزنیم (این مرحله خیلی خیلی رو کیفیت کیک تاثیر داره)
 
یه کرم نرم و یکنواخت به دست میاد
 
 
 
 
 
 
 
شکلات  که ذوب کردید و الان دیگه خنک شده رو به مایه اضافه کنید و خوب بزنید
 
حالا شیر رو هم اضافه و مخلوط کنید
 
مخلوط بافتی شبیه موس داره
 
 
 
 
 
 
آرد و پودر کاکائوی تلخ (حتما باکیفیت باشه) و بیکینگ پودر رو ویسک کرده و 3 بار الک کنید
 
 
 
 
و اون رو به مایه اضافه کنید و با لیستک آرام فولد کنید (یا با دور کند همزن مخلوط کنید)همچنان بافت کیک شبیه موس هست
 
 
 
 
 
 
توی قالب کاپ کیک کپسول کاغذی بذارید و توی هر کپسول از اسکوپ یا 1 قاشق غ خ از مایه کیک بریزید
 
و قالب رو به مدت 20 - 25 دقیقه در فر بذارید 
 
 
 
 
از دقیقه 20 حتما چکش کنید چون اگه زیادی بمونه دیگه لطیف نیست
 
به توصیه شف طیبه حتما بعد  از پخت یکیش رو داغ داغ بخورید...البته من 3 تاشو خوردم
 
بافت و پف کیک و طعم و عطرش عالیه مطمئن باشید
 
 
 
 
نکته از زبان شف طیبه :
 
فقط يك نكته رو بگم... اين كيك در كل نصف ليوان شكر داره كه تقسيم ميشه بين تقريبا 16 تا كاپ كيك (يا 14 تا)
 
پس شكرش كمه. من تاكيد كردم كه پودر كاكائوتون رو دارك استفاده كنيد كه خودش يه تلخي به كيك اضافه ميكنه
 
(همينطور كه گفتم اگه درصد اعتيادتون بالا نيست اين نوع كاكائو واستون زيادي قويه!) و از شكلات تلخ هم استفاده
 
ميكنيم كه شكلات من خود خود تلخ بود پس در كل اين كيك خيلي ديگه دُز شكلاتش بالاست
 
يعني فقط به درد چكهوليكها ميخوره و بس! پس ممكنه شما مجبور شيد از شكلات با درصد پايين استفاده كنيد
 
كه اونقدري روتون تاثير نذاره!
 
 
 
 
بافت كيك به دليل داشتن كره بسيار پفكيه. به دليل كم بودن آرد بسيار پوكه. و دقيقا وقتي ازش گاز ميزني توي دهن پودر ميشه.
 
اين از اون مدل كيكهاي شكلاتيه (اونايي كه مثل من معتاد كيك شكلاتي هستن ميدونن منظورم كدوم مدل كيكه!)

برشش عالي ميشه پس در انواع كيكهاي تولد ميتونيد ازش استفاده كنيد چون خيلي خوشگل و صاف برش ميخوره
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





حلوا با موز


شیرعسلی خانگی


سیب زمینی آکاردئونی


کیک شیر عسلی(کوئیک میکس)






نظرات شما


برلیان :

خیلی عالیه منم خیلی دوس دارم مخصوصا شکلاتیشو

*********************************************

ممنونم عزیزم بهمون سر زدی....بله شکلاتی که حرف نداره