الی بانو


قبلا دستور خمیر شف عثمان رو گذاشتم

با این خمیر 5 عدد پیتزا 1 نفره یا 12 نان ساندویچ کوچک  یا 6 نان ساندویچ بزرگ یا 12 پیراشکی متوسط یا 8 پیراشکی خیلی بزرگ درست میشه

یه خمیر فوق العاده راحت و خوش قلق که برای نان ساندویچ و پیتزا و پیراشکی ، حلقه مرغ و ... کاربرد خیلی زیادی داره

من این خمیر رو خیلی دوست داشتم و با اضافه کردن یک تخم مرغ به این دستور اونو خیلی لطیف تر و بهترش کردم

و چند باری که درست کردم همیشه عالی بود

برای دیدن دستور خمیر به اینجا ( نان ساندویچ شف عثمان ) مراجعه کنید

من دقیقا با همین دستور درست کردم با یه تفافوت کوچیک و اونم اضافه کردن یه تخم مرغ کوچیک به خمیر بود

و اینکه یه سره گذاشتم 1 ساعت ور اومد و بعدش 1 ساعت گذاشتمش تو یخچال

به نظرم چه با تخم مرغ و چه بدون تخم مرغ این خمیر برای پیتزا و پیراشکی عالی جواب میده

فوت کوزه گریش هم ورز دادن زیاد هست که حتما رعایت کنید

یعنی به مدت 15 دقیقه خمیر رو ورز بدید

برای مواد بین پیراشکی هم من قارچ رو تفت دادم بعد سویا و گوشت چرخکرده رو اضافه کردم

و تفت دادم...دست آخر فلفل دلمه و ذرت هم اضافه کردم و نمک و فلفل و آویشن و کمی زردچوبه

و کمی سس گوجه فرنگی (یا رب گوجه فرنگی) بهش اضافه کردم و گذاشتم خوب سرخ شدن

خمیر رو به قسمتهای کوچک تر تقسیم کنید و روی سطح آرد پاشی شده با وردنه هر قسمت رو باز کرده مواد پیراشکی رو بین خمیر بذارید

خمیر رو ببندید و از رومال روی خمیر بکشید...کمی کنجد هم بپاشید

و در فر 190 درجه از قبل گرم شده (از 20 دقیقه قبل فر رو روشن کنید)به مدت 15 تا 25 دقیقه بپزید

وقتی زیر پیراشکی قهوه ای کمرنگ بشه یعنی پخته

بعد که پختن گریل رو روشن کنید تا روی پیراشکی ها هم طلایی بشه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





فریز کردن توت فرنگی


لازانیای ویژه با سه مدل پنیر


خاگینه رولتی (قیقاناخ)


کیک شیفون موکا






نظرات شما


شادی :
من درستش کردم عالیییییی شد
امروز هم میخام دوباره درست کنم
خیلی ازتون ممنونم
*************************************
نوش جان عزیزم
sam sam :

الی جان روغن رو 50میلی لیتر یعنی چقدر به لیوان فرانسوی ها ممنون از زحماتی که میکشی

*******************************************

عزیزم تقریبا 1/3 تا 1/4 لیوان میشه اما شما نصف لیوان بریزی بهتره...چون 1 لیوان روغن بین 150 تا 200 میلی لیتر هست

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: