الی بانو


زرشک پلو رو که ماشالله همه ی خانهای ایرانی خیلی خوب بلد هستند

در این زرشک پلو که الان عکسشو میذارم من پلو رو مثل همیشه به صورت کته دم انداختم 

با این تفاوت که تو آب کته زعفران دم کرده ریختم

و بعد در موقع سرو زرشک تفت داده شده هم روش ریختم

برای مرغش هم

مرغ و هویج و پیاز رو روی شعله کم گذاشتم تا مرغ آب انداخت و با آب خودش و روغن خودش پخت و سرخ شد

بعد نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه فرنگی هم اضافه کرم و کمی تفت دادم

و نصف لیوان آب جوش هم اضافه کردم و شعله رو ملایم کردم تا وقتی که بپزه و آبش غلیظ بشه

و جا بیفته

این مدل مرغ خیلی راحت...خوشمزه و رژیمیه

به جای رب گوجه میتونید زعفران، آب پرتقال، آب نارنج و ...به مرغ اضافه کنید

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





بورانی لبو 2


استک با سس قارچ


شامی گوشت و سبزیجات


کوکی الفاخر ( alfajores )






نظرات شما


مهسا :

با سلام خدمت شما.ممنون اززحمتی که کشیدین.وبه این راحتی تجارب خودتونو دراختارهمه قراردادید.متشکرم.بیشترازاین خوشم اومدکه شمادستورغداهاتون طوریه که لازم نیست آدم بره کلی جنسهای گرون بخره.باهمون چیزهایی که توخونه همه دارن.باایده های جالب شما.یه غذای جدیددرست میکنن.که درعین حال راحت وطعم جدیدی دارن.مخصوصا مرغ...من فقط چندتا ادویه خریدم که نداشتم....خسته نباشیدهم شما هم همسرتون بابت این سایت.به همه معرفی میکنم...

************************************************************************************************

سلام دوست عزیز

خیلی خیلی از محبت و لطف شما ممنونیم...انشاالله بتونیم همیشه رضایت خاطر شما دوستان عزیز رو جلب کنیم

 

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: