الی بانو


این غذای خوشمزه ی جنوبی هم دستپخت دوست عزیزم عاطفه خانم هست
 
امیدوارم شما هم از دیدن کارهای عالی ایشون لذت ببرید
 
قرار دادن دستورات ایشون در سایت کمترین تشکر از کارهای هنرمندانه ی ایشون هست
 
 
 
قلیه میگو 
 
موادلازم برای 2 الی 3نفر 
 
سبزی ماهی(گشنیز و شنبلیله)= 200 تا 250 گرم خرد شده 
سیب زمینی = یک عدد 
سیر =4 حبه یا به دلخواه 
تمر = یه تکه 
میگو =10 عدد یا بیشتر 
فلفل،نمک،دارچین و ادویه جات موردعلاقه به مقدار لازم 

 
 
سیرهارابا هاون له کرده یا رنده میکنیم 
 
 
 
 
 
تمر را در ظرفی گذاشته و روی آن راآب داغ میریزیم 
 
 
 
و میگذاریم تا تمر نرم شود ،سپس با دستکش پلاستیکی تمر را در آب ازهم باز میکنیم تا آب کاملا رنگ تمر را به خود بگیرد 
 
 
 
 
 
سبزی ماهی را در قابلمه ریخته و میگذاریم آب آن خشک شود و با حرارت ملایم و مقدردلخواه روغن سرخ میکنیم 
 
 
 
 
 
وقتی سبزی سرخ شد به آن سیرله شده،سیب زمینی 4 تکه شده،میگو ،1 قاشق رب و ادویه جات 
 
مورد علاقه خود را به آن اضافه میکنیم(نمک و فلفل الزامیه) و هم میزنیم 
 
 
 
 
 
 
 
 
حالا آب تمر را اضاف میکنیم(یاآب تمر را از صافی رد کنید یا مثل شکل عمل کنید) تا ریشه های تمر توی مواد نره 
 
 
 
 
 
 
دردیگ رو بزارید وقتی قلیه به جوش اومد،بزارید به مدت 2 ساعت با شعله کم مواد پخته بشه،
 
نیاز نیست در دیگ رو باز کنید مگر اینکه متوجه شید داره آبش خشک میشه،و نیاز نیست هم بزنید
 
چون هم سیب زمینی له میشه اینطوری هم سبزی آب میشه 
 
 
 
 
 
شعله گاز رو میبندیم، یه قلیه جا افتاده باید روغنش اومده باشه بالا 
 
 
 
 
میتونید با برنج و للک(گمنه) سرو کنید 
 
 
 
 
 
نکته: هر چی تمر بیشتر باشه غذا ترش تر میشه اما توصیه میکنم اگه برای بار اول درست میکنید،
 
کمتر از این مقداری که من گذاشتم استفاده کنید 
 
نوش جان
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





لازانیـــــــــــــا


کیک پیانو (کیک هزارلا یا رولتی)


جعبه اردور با نان تست


چیکن پارمزان 2






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: