الی بانو


این دستور خیلی عالی از شف عثمان یه سرآشپز ترکیه ای هست من دستور ایشون رو از وبلاگ شکلات سیاه به نویسندگی

مهناز جون برداشتم .

خیلی عالی بود...مخصوصا برای پیراشکی و پیتزا خیلی خوب جواب داد

حتما امتحانش کنید چون خیلی راحت و بی دردسره

 

مواد لازم برای 12 نان متوسط:

آرد:500 گرم

آب ولرم: 1 لیوان یا 250 میلی لیتر

خمیر مایه فوری: 1 قاشق چایخوری استاندارد یا 1 قاشق مربا خوری معمولی

روغن:50 میلی لیتر

شکر: 1قاشق غ خ

نمک: 1 قاشق چ خ

 

رومال نان : 

زرده تخم مرغ 2 عدد

زعفران آب کرده در صورت تمایل 1 قاشق چ خ

کنجد

همه مواد رو در کاسه ای بزرگ مخلوط کرده و شروع کنید به ورز دادن

اگه اندازه ها رو رعایت کنید این خمیر از همون ابتدا لطیفه و به دست نمیچسبه

حدود 15 دقیقه حسابی ورزش بدید

روش تا زدن یعنی روش ورز دادن خمیر هزار لا و دانمارکی برای این خمیر عالی جواب میده

یعنی هی خمیر رو باز کنید و یه تا بزنید و دوباره ورز بدید

و چندین بار هم خمیر رو بلند کرده به سطح کار بکوبید

بعد از ورز دادن روی خمیر رو چرب کنید

خود دستور گفته بدون اینکه روش رو بکشید در یه جای گرم بذارید 25 دقیقه خمیر ور بیاد

اما من یه پارچه روش کشیدم...خمیر تقریبا 3 برابر میشه اما تو این عکس من با ورز دادن خمیر رو از بالای کاسه جمع کردم

و یادم رفت از لحظه ور اومدن خمیر عکس بگیرم

 

 

بعد از 25 دقیقه از خمیر گلوله های 50 گرمی کوچیک درست کنید و روی سینی چرب شده بذارید

باز هم روی خمیر رو چرب کرده و 10 دقیقه تو محیط آشپزخونه استراحتش بدید تا دوباره ور بیاد

فر رو هم روی 180 یا 190 درجه روشن کنید...

 

 

بعد از گذشت ده دقیقه خمیر ها رو به شکل نان ساندویچ حالت بدید

و باز ده دقیقه زمان بدید تا آخرین بار ور بیاد...یه کاسه آب هم کف فر بذارید برای لطیف شدن نان خیلی مهمه

سپس روی خمیر رومال (زرده ها و زعفرن رو مخلوط کنید) کشیده ...کنجد بپاشید و در فر 180 - 190 درجه از پیش گرم شده به مدت 20 دقیقه

بپزید...سپس گریل رو روشن کنید تا روی نان هم طلایی بشه

 

 

این هم نان خوشمزه و تازه که بوش آدم رو مست میکنه

 

 

 

چی از این بهتر یه ساندویچ خوشمزه با یه نون خونگی و تازه و از همه مهمتر سالم

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





چیزبرگر با پیاز سرخ شده


ساندویچ چیزاستیک


کاپ کیک پنیر خامه ای مغزدار 2


ته چین ماهی






نظرات شما


زهرا :
باسلام وتشکر لطفا بگویید ۵۰میلی لیتر روغن معادل جند قاشق غذاخوری می شود وایا از کره هم می توان استفاده کرد یا روغن باید مایع باشد؟
*************************************
سلام 50 میلی لیتر روغن معادل 1/3 لیوان هست و با کره من امتحان نکردم و نمیدونم خوب بشه یا نه باید کره رو ذوب کرده و امتحان کنید
الهه :

سلام خانومای هنرمند
ممنون از سایت خیلی خوبتون
این کاسه آب رو باید روی سینی فر گذاشت ؟
خمیر رو طبقه چندم فر بذاریم؟

***********************************

سلام خواهش میکنم عزیزم

آب زیر سینی فر...و سینی هم طبقه وسط فر باشه

مهدیه :

سلام با تشکراز دستور پختی که گذاشتید فقط یک سوال داشتم چه نوع آردی استفاده کنیم سفید یا گندم؟

**************************************

سلام خواهش میکنم...خیلی فرقی نداره...من آرد سفید استفاده کردم 

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: