الی بانو


در سال ۱۸۸۹ در ایتالیا یک آشپزی به افتخار ملکه مارگاریتا این پیتزا رو درست کرد و بخاطر سه رنگ پرچم ایتالیا از گوجه

و ریحان و پنیر استفاده کرد و این اولین باری بوده که به پیتزا پنیر اضافه شده و تا قبل از این از سس سفید استفاده میکردند.

و این رو هم بگم که در قرن ۱۶ میلادی پیتزا غذای مردم فقیر بوده که درآشپزخانه های مجلل طبخ نمیشده!

به نظر من که غذای خیلی خوشمزه و خوشگلیه....ما هم به افتخار پرچم ایران درستش میکنیم 

 

مواد لازم برای 2 پیتزا 1 نفره:

خمیر پیتزا : دستور اینجا

گوجه فرنگی :4 عدد

سیر: 3 حبه

ریحان تازه چند پر (من کم ریختم اما شما اشتباه نکنید و ریحان بیشتر بریزید)

نمک و فلفل و آویشن

روغن زیتون

پنیر موتزارلا

 

ابتدا خمیر پیتزا رو با هر دستوری دارید درست کنید : خمـــــــــــــــــیر پیتـــــــــزا

گوجه فرنگی ها رو سیر رو رنده کنید

تو یه تابه روغن زیتون ریخته و گوجه فرنگی رو تفت بدید 

سپس سیر رو هم اضافه کنید 

نمک و فلفل و آویشن رو هم اضافه کنید

شما میتونید کمی سس کچاپ یا رب گوجه هم اضافه کنید ولی من اضافه نکردم...

وقتی کمی آب گوجه کشیده شد سس حاضره...البته نباید خشک بشه ها...

 

 

خمیر رو خیلی نازک پهن کنید و روی خمیر سس گوجه رو بکشید...پنیر رو هم اضافه کنید...ریحان ها رو هم 

روی پیتزا بچینید

 

 

پیتزا رو به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر 190 درجه قرار بدید تا بپزه

البته فر رو 15 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم بشه

اینم بگم فر ها فرق دارن از اول حواستون باشه که نسوزه

 

 

 

نکته: میتونید گوجه فرنگی حلقه شده هم روی پیتزا بچینید ...من به علت کمبود گوجه فرنگی این کار رو نکردم

ریحان رو میتونید بعد از پخت روی پیتزا که هنوز داغ هست بذارید

من روی یکی از پیتزاهام کمی سس باربیکیو هم ریختم و طعمش رو خیلی دوست داشتم

 

 

 

اینم چند تا عکس از این پیتزا:

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





فلافل


باقلوا


سوپ شوید با قلقلی(کودکانه)


تزئین کیک اسفنجی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: