اگه طرفدار طعم تند اونم از نوع آتشین هستید این ترشی خوشمزه رو حتما امتحان کنید
جون میده برای کنار انواع غذا مخصوصاااااااااااااا دمپختک 
برای درست کردن این ترشی من 10 - 15 تا فلفل درشت و تند داشتم که حلقه حلقه خردش کردم
بعد در 1 لیوان آب و 1 لیوان سرکه که مخلوط کرده بودم ریختمشون و نصف ق چ نمک هم اضافه کردم
و گذاشتم رو حرارت یه 5 دقیقه جوشید طوری که رنگ فلفل ها تغییر کرد
بعد حرارت رو خاموش کردم و گذاشتم که این مواد از داغی بیفته و خنک بشن
و ریختمشون تو یه شیشه و کمی سبزی معطر خشک و 1 حبه سیر هم روش ریختم و در شیشه رو محکم بستم
شیشه رو تو یخچال گذاشتم
فرداش دیگه ترشیم حاضر بود و خیلییییییییییییییییییییی هم خوشمزه و تند بود
دوستان میتونید این ترشی رو با فلفل قرمز یا با فلفل شیرین هم درست کنید
همینطور میزان آب و سرکه رو میتونید کمتر بریزید مثلا نصف لیوان سرکه و 1/5 لیوان آب یا برعکس
ولی جوشوندن رو انجام بدید هم فلفل ها خوشمزه تر میشه و زود میرسه و هم تیزی سرکه از بین میره


نوش جان
ترشی دوست عزیزم النا با همین دستور:
