الی بانو


به نظر من دمپخت ها خیلی خوشمزه هستند مخصوصوا اگه با برنج ایرانی و با انواع سبزیجات و یا گوشت و مرغ پخته بشن

البته من این عقیده رو دارم وقتی یه پلو سبزیجات داره و خوش طعم هست دیگه نیازی به مرغ و گوشت نداره و با یه کاسه ترشی

یا ماست خیلی خوشمزه اس

من دمپخت های متنوعی درست میکنم هم بخاطر همسرم که خیلی دوست داره و هم پسرم که به نظرم این تنوع سبزیجات باعث میشه

اون چیزایی که دوست نداره رو من در غالب یه غذای خوشمزه بهش بدم 

خودمم که عاشق این مدل غذاهام اونم با یه ترشی تنددددددددددد یا یه ترشی سیر رسیده و خوشمزه

دستور ترشی ها رو هم به زودی پست میکنم

نکته: من این پلو رو با ترکیب کلم بروکلی و گوجه فرنگی و هویج و عدس هم درست کردم فوق العاده اس

همینطور گاهی از مرغ و گوشت و یا گوشت چرخشده هم استفاده میکنم که خیلی خوشمزه میشه

 

مواد لازم:

برنج ایرانی: 3 پیمانه (پیمانه مخصوص برنج )

عدس پخته:1 پیمانه

پیاز: 1عدد 

نخود فرنگی: نصف پیمانه

گوجه فرنگی ریز خرد شده یا رنده شده : 4 عدد

رب گوجه فرنگی:1 قاشق غ خ

لوبیا سبز خرد شده:نصف پیمانه

زیره و نمک و فلفل و زردچوبه

روغن

 

ابتدا در یک ظرف برنج رو چند ساعتی بخیسونید

در یک قابلمه یک پیاز ریز خرده شده رو با روغن کمی تفت بدید

بعد لوبیا سبز و نخود فرنگی رو بهش اضافه کنید وقتی یه 5 یا دقیقه با حرارت کم تفت دادید

عدس و گوجه رو اضافه کنید و بذارید گوجه فرنگی چند دقیقه تفت بخوره

سپس رب گوجه و ادویه جات و زیره رو اضافه کنید

اندازه 1/5 یا 2 برابر برنج در قابلمه آب بریزید و وقتی جوشید نمک و برنج رو هم اضافه کنید 

بذارید آبش کشیده بشه و برنج رو دم کنید

 

 

با ترشی خیلییییییییییییییییی خوشمزه اس

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسنک صبحانه


کوکی میکری


توپک خرما و بیسکوئیت


شوید پلو با ماهیچه






نظرات شما


azar :
با سلام ببخشید من هنوز درست نکردم می خواهم درست کنم و بجای نخد فرنگی ولوبیا سبز مرغ ویا گوشت گوسفن بریزیم چطور میشود ممنون از سایت خوبتون ممنون میشوم راهنمایی ام کنید مرسی لطفا بین نظرات نظرم را نشان دهید منتظرم خوشحال میشوم اگه این کار را بکنید
*********************
سلام
مشکلی نیست
گوشت بریزید
نسیم :
سلام ممنون از دستورات خوبتون برای پخت این غذا نباید از قبل عدس و لوبیا رو پخت؟
*******************
سلام اگه دقت کنید متوجه میشید ذکر کردم عدس پختهههه
اما لوبیا سبز زمان تفت دادن و در طول دم کشیدن پلو کاملا میپزه
م.آ :
تشکرازشما
سعیداحمدی :
باعرض سلام وخسته نباشید.این کارشماقابل قدردانی است مخصوصا آشپزی رابرای آقایون بسیارراحت ترکرده است.امیدوارم درکاری که درپیش گرفته اید موفق ترباشید.
*******************************************************************

سلام از لطف و محبت شما بسیار ممنونیم
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: