الی بانو


اگه دنبال پای سیب اصلی با طعم و عطر فوق العاده میگردید درست اومدید این همون دستور

بسیار راحت با بافتی بی نظیر و عطر و طعمی فوق العاده ....من چند نوع پای سیب درست کردم اما هیچکدوم این نمیشه این اصلی ترین

و بهترین نوع پای سیب هست...ایده س این دستور از این وبلاگ هست : sugarchefs.blogspot.ae

 

 

 

مواد لازم برای 5 عدد در قالب پای یا 8 عدد در قالب مافین:

کره ی نرم : 125 گرم (دوست داشتن عطر کره سلیقه ای هست ...نباید از مقدارش کم کنید چون لطافت کیک کاملا از بین میره اما میتونید

بجاش از مارگارین استفاده کنید که دیگه بوی کره نده

من خودم هم با مارگارین درست کرده هیچ تغییری تو کیفیت کیکم ایجاد نشد و باز عالی بود

با روغن نیمه جامد هم میشه اما خوب خیلی پرکالری هست)

پودر قند:125 گرم = 1 پیمانه

پودر نشاسته:2 قاشق غ خ سرپر

آرد:150 گرم = 1 لیوان فرانسوی پر یا 1 پیمانه + 2 قاشق غ خ

تخم مرغ:2 عدد

وانیل:نوک ق چ

شکر:مقداری برای روی سیب ها

بیکینگ پودر:نصف ق چ

دارچین:مقداری برای روی سیب ها

سیب:1 عدد

 

همه مواد رو بذارید همدمای محیط بشن

فر رو روی 175 درجه روشن کنید

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید و سفیده رو قبل از کثیف شده پره های همزن خوب بزنید تا سفید و سفت بشه و از ظرف نریزه

(حدود 10 تا 15 دقیقه یا کمتر)و بذاریدش تو یخچال

 

 

کره نرم شده رو خوب بزنید سپس پودر قند و وانیل رو هم اضافه و مجددا بزنید(با همزن برقی)

 

 

 

زرده ها رو هم به کره اضافه کرده و خوب بزنید

 

 

آرد + بیکینگ پودر + نشاسته مخلوط و 3 بار الک شده رو به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید

خمیر سفتی به دست میاد

 

 

در نهایت سفیده تخم مرغ رو اضافه و با لیستک به آرامی مخلوط و فولد کنید تا خمیر صافی به دست بیاد

این خمیر رو حتما در یک قیف یکبار مصرف یا پارچه ای بریزید و سر قیف رو کمی باز کنید

 

 

 

در قالب پای کپسول بذارید(من تو قالب مافین درست کردم که 8 تا درست شد)کمی از خمیر در قالب بریزید

یک تکه سیب روش قرار بدید (اگه قالب پای دارید سیبها رو حلقه کنید)

کمی پودر دارچین و شکر روی سیب بپاشید و کمی دیگر از خمیر روی این مواد بریزید (لازم نیست صافش کنید توی فر درست میشه)

 

 

 

 

قالب ها رو در فر به مدت 20 دقیقه بذارید بپزه

بعد از اینکه خنک شدن کمی پودر قند روشون بپاشید...

 

 

 

طعم این پای محشـــــــــــــــــــــره...من در جا دوتاشو داغ داغ خوردم...همسرم خیلی دوست داشت

و این چنین شد که این پای شد عصرانه ی این روز های پاییزی ما البته همراه با یک چای دارچینی خوش عطر

 

 

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید...

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





میز ولنتاین(عکس)


اسموتی موز و کره بادام زمینی


منوی آموزش آنلاین کارگاه دی ماه 95


پاستا با سس آلفردو






نظرات شما


dentist :
سلام و تشکر بابت دستور خوبتون.
چون بار اولی بود که داشتم این مدلی درست میکردم تغییر زیادی توی مواد ندادم. فقط شکر قهوه ای آسیاب شده بجای پودر قند استفاده کردم و گردو هم روی سیب ها گذاشتم و خیلی خیلی کم بهشون شکر زدم و اینکه توی قالب کیک درست کردم. میخواستم مقدار پودر قند روهم کم کنم چون بنظرم زیاد بود اما نکردم. اما برای روی اون دیگه استفاده نکردم. همه چیز عالی بود اما در نهایت به نظرم خیلی شیرین شد. البته میدونم شیرینی بسته به ذائقه های متفاوت فرق میکنه. اما خواهشم اینه که لطفا میزان موادی مثل قند، روغن و حتی تخم مرغ رو اگر جای انعطاف داره ذکر کنید. در ضمن کم کردن این دو مورد (قند و روغن) از همه غذاها برای سلامتی همه مفیده. ؛-) متشکرم
*********************************************

سلام اتفاقا شما تغییر زیادی تو کارتون دادید چون شکر قهوه ای از شکر معمولی شیرین تره و باعت شده کیکتون شیرین شه
دز این دستور نمیشه میزان روغن و شکر رو خیلی کم کرد چون دستور خراب میشه
هرجا جا برای تغییر بتاشه حتما ذکر میشه
زهرا :

سلام
اینطور که شما از مزه ی این کیک تعریف کردید، آدم دهنش آب میفته،
مییشه برای این دستور، در سفیده ی تخم مرغ از کرم تارتار استفاده کرد؟

***********************************

سلام 

پس حتما درذستش کنید...کرم تارتار تو این کیک مهم نیست...میتونید بریزید یا نریزید

تو دستورش نداره 

عاطفه :

میخواستم هزاران بار از شما تشکر کنم بانو... من این کیک رو پختم(کیکش رو البته) و بافتش ترد و نرم و بسیاااااااررررر خوشمزه بود... واقعا ممنونم عزیزم.

*****************************************************

سلام عزیزم...نوش جانتون...از توصیفات شما معلومه خیلی عالی شده

mina :

سلام ،من این پای رو پختم و بسیاااااااااااااااار عالی شد،فقط چندتا سوال دارم که یه بار پرسیدم اما جواب نگرفتم!!برای تهیه کیکش : ته قالب کاغذ بندازم؟مواد رو با قیف بریزم؟زمان پخت تغییر میکنه؟تو قالب بزرگتر بد میشه؟؟ممنون اگه جواب بدی عزیزم.

**************************************************

سلام نوش جان...بله کاغذ بندازید البته اگه قالب نچسب و یا کمربندی باشه کاغذ لازم نیست اما من همیشه برای احتیاط کاغذ میندازم

مواد رو با با قیف بریزی بهتر و راحت تره چون مایه چسبنده اس، تو قالب بزرگتر باید مواد بیشتر بشه برای قالب بیست سانتی مواد دو برابر شه کافیه

بد نمیشه من امتحان کردم فقط زمان پخت بیشتر میشه که اونم از دقیقه 35 به بعد میتونی چک کنی هر وقت خلال دندون تمیزبیرون اومد یعنی پخته

باران :

سلام مرسی از دستور پای البته من قالب پای ندارم و کیکش میکنم فقط یه سوال: شما اینجا نوشتین با نصف مواد درست کردین یعنی اون عکس سفیده برای یه تخم مرغه و انقد پف کرده؟

********************************************

سلام عزیزم ممنونم...نه عزیزم نصف مواد یعنی همین دستوری که گذاشتم...دستور اصلی همه چیز دوبرابره یعنی 4 تخم مرغ و ...

اون لینک که به شکل کیک درستش کردم دقیقا 2 برابر همین دستوره که دیدید

mina :

ببخشید میشه از کره محلی استفاده کرد؟؟

**********************************************

بله میشه عزیزم به شرطی که دوغ نداشته باشه

mina :

سلام گلم،این پای خوشمزه داغش بهتره یا سردش؟؟میخوام واسه مهمونی درست کنم واسه همین پرسیدم

***************************************

سلام عزیزم هم داغش و هم سردش عالیه

الهام :

خیلی خوب بود حتما درست میکنم.

****************************************

خواهش میکنم عزیزم