الی بانو


اولین بار دستور این کیک خوشمزه رو توی سایت رز عزیز دیدم و خیلی از رنگ و بافتش خوشم اومد اما همش میترسیدم بخاطر 

طعم و تندی نعنا درستش کنم و رو دستم بمونه ...اما وقتی دیدم هانی شف عزیز هم درستش کرده و ازش راضیه دیگه منم

دل رو به دریا زدم و این کیک رو درست کردم و خدا رو شکر هم خودم و هم خانواده خیلی از طعمش راضی بودیم

عطر و طعم و بافت خیلی خوبی داشت

اما تاکید میکنم این کیک سلیقه ای هست و ممکنه همه دوس نداشته باشند

 

 

مواد لازم:

آرد: 150 گرم
 
شکر: 100 گرم
 
نعنا تازه: 100 گرم
 
کره نرم: 100 گرم
 
تخم مرغ: 2 عدد
 
لیمو ترش کوچک: 2 عدد هم آب لیمو ترش لازمه و هم رنده ی پوستش
 
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
 
 
 
 
همه ی مواد رو بیرون از یخچال میذاریم که همدمای محیط باشن
 
و فر رو هم روی 180 درجه روشن و گرم کنید...
 
نعنا و نصف شکر رو تو بلندر یا آسیاب پوره کنید
 
من 1 قاشق روغن مایع هم ریختم که راحت پوره بشه و روان باشه
 
بعد پوره رو با تخم مرغ و بقیه شکر خوب بزنید
 
 
 
 
 
 
بعد کره هم اضافه میکنید
 
 
 
 
رنده پوست لیمو و آب لیمو ترش هم اضافه کنید
 
 
 
 
در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و اضافه کنید و آرام با لیستک مخلوط کنید (فولد کنید)
 
 
 
 
مواد رو در قالب ریخته وبه مدت 40 دقیقه یا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاد در فر بذارید بپزه
 
کف قالب کاغذ روغنی بندازید یا چرب و آرد پاشی اش کنید
 
 
 
 
 
بعد از سرد شدن برش زنید و وقتی کاملا سرد شد نوش جان کنید
 
 
 
 
 
من برای روی کیک از گاناش استفاده کردم:
 
1 بسته خامه صبحانه 100 گرمی رو داغ کردم ( نجوشه) بعد 60 گرم شکلات نیمه تلخ توش ریختم و هم زدم تا یکدست
بشه و بعد روی کیک ریختمش طعمش رو خیلی خوشمزه تر کرد
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





چیزکیک پرتقال


قلیه میگو


تارت لقمه ای شکلاتی


کیک کره ای






نظرات شما


زهره شیروانی :

به به
مرسی.....

********************

خواهش میکنم عزیزم

برلیان :

سلام گلم
ممنون که اومدی
جدید و عالی بود....خوشرنگ شده
نوش جان

**************************

سلام عزیزم

خواهش میکنم

ممنوم از محبت دوست جونم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: