الی بانو


همونطو که قبلا گفتم کتلت و کوکو و شامی تنوع زیادی دارند و شما خیلی راحت با کمترین امکانات میتونید یکی از انواع

مختلفشون رو درست کنید...من در این مورد خیلی زیاد تنوع به خرج میدم و این کتلت یکی از همین انواع متنوع کتلت هست که من از 

نتیجه ی اون خیلی خیلی راضی بودم نه تنها من که خانواده هم خیلی دوست داشتند 

مواد لازم:

بادمجان : 4 عدد

سینه مرغ: 1/2 از یک سینه مرغ

آرد سوخاری: 2 یا 3 قاشق غ خ 

نمک و فلفل 

زردچوبه:1/2 قاشق چ خ

زعفران دم کرده:2 قاشق غ خ

تخم مرغ:1 عدد

سیب زمینی متوسط: 2 عدد

پیاز: 1 عدد

روغن

 

ابتدا بادمجان ها رو ریز خرد کرده و در تابه یا قابلمه ای کمی روغن ریخته و با حرارت متوسط رو به ملایم بذارید کم کم سرخ و نرم بشن

البته هر چند دقیقه همشون بزنید که یکدست سرخ بشن و زردچوبه هم بهشون اضافه کنید

تو این فاصله سینه مرغ و سیب زمینی ها و پیاز رو تو غذا ساز خوب له و میکس کرده یا چرخ کنید

بعد بادمجانهای سرخ شده و له شده رو هم به مرغ اضافه کرده و با هم مخلوط کنید

نمک و فلفل و زعفران و آرد سوخاری و تخم مرغ رو به مواد اضافه کرده و ورز بدید تا خوب مخلوط بشن

مواد رو نیم ساعت در یخچال بذارید

بعد از نیم ساعت تابه رو که داخلش روغن ریختید روی حرارت بذارید و از مواد به اندازه یه گردو توی دستتون پهن کرده و 

در روغن داغ دو طرفش رو خوب سرخ کنید

حرارت رو زیاد نکنید که کتلت ها مغز پخت بشن

 

 

 

بافت کتلت ها عالی و طعم و عطر بسیار خوبی دارند

نوش جان

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی کره ای با عطر هل


کاپ کیک نوتلا (مغزدار)


فیله مرغ اسپایسی


دسر کسترد






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: