الی بانو


این کیک خیلــــــــــــــــــــــــی خیلی خوشمــــــــــــــــــزه و خوش عطر رو قبلا مریم جان آموزش دادند : کیک عصرانه 

بافتش عالیه و پف خیلییییییییییییی خوبی هم داره

خلاصه بگم اگه درستش نکنید از کفتون رفته حســـــــــــــــــــابی

 

دستورشو دوباره میذارم:

تخم مرغ:4 عدد

ارد:2 پیمانه

شکر:2 پیمانه

وانیل:2 قاشق چای خوری

پودر کاکائو:3 قاشق غذا خوری

شیر:1 پیمانه

روغن مایع:1 پیمانه

رنده پوست 2 عدد لیمو

بکینگ پودر:2 قاشق چای خوری

نمک:یک پینچ

طرز تهیه

فر رو روی 350 درجه فارنهایت(180 درجه سانتیگراد) روشن کنید.

تخم مرغ و شکر وانیل رو با همزن برقی خوب هم بزنید تا یکدست بشه " من شکر را 1و 1/2 پیمانه ریختم.

پوست لیمو رو اضافه کنید شیر و روغن رو بریزید و هم بزنید



ارد رو با نمک و بکینگ پودر الک کنید و اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید اگر زیاد همش بزنید کیک خراب میشه

و از حالت پوک بودن در میاد و خمیر میشه .


مقداری از مایع کیک رو جدا کنید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید.

2 تا قالب مستطیلی رو کره بمالید و ارد پاشی کنید و بعد مایع کیک سفید رنگ رو بریزید توش و بعد وسط قالب مایع کیک قهوه ای

رو بریزید و با دسته قاشق کمی مخلوط سفیده بکنید تا وقتی پخت طرح دار بشه


بزارید داخل فر به مدت 50 دقیقه یا تا وقتی که با یک خلال دندون چکش کنید و وقتی تمیز بیرون اومد از فر بیارید بیرون

 

 

 

 

این هم عکس کیک مریم جان

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسلایس شیر عسلی


خوراک لوبیا سبز


مربا انجیر


طرز تهیه شیرینی دانمارکی






نظرات شما


هانیه :
سلام الی خانم،خسته نباشید
من میخواستم این کیک رو درست کنم
میخواستم ببینم چه قدر از مواد رو حدوداً باید با کاکائو مخلوط کرد و اینکه من قالب مستطیل دارم باید چند سانتی باشه.ممنون
***************************
سلام ممنونم
مقئارش سلیقه ایه .
برای قالب مستطیل متوسز خوبه زوری که مایه نصف از قالبو نهایتا پر کنه
هانیه :
سلام الی خانم
خسته نباشید.خیلی هنرمندی،این طور که معلومه این کیک خیلی عالیه
فقط من دو تا سوال داشتم،میخواستم ببینم اگه لیمو نداشتیم میشه درست کرد؟(اگه میشه باید نمک رو هم حذف کنیم؟)
و این که میشه تو قابلمه مثل کیک قابلمه ای درست کرد؟
ممنون بانو
*********************************
سلام ممنونم
بله لیمو و نمک رو میتونید حذف کنید
من در قابلمه امتحان نکردم
اما تو پلوپز و کیک پز میشه
زینب سادات :

مرسیییییییییییییییی
عزیزم خیلی عالی بود عششششقم

**************************************

خوهش میکنم عزیزم

نوش جان

selma :

سلام منم استفاده کردم عالی بود
ی دنیا ممنون

*****************************************

سلام دوست عزیزم ...خواهش میکنم

زهره شیروانی :

به به
عالیه
ممنون خانم- چه بافت اسفنجی خوبی داره....به به

***************************

خواهش میکنم عزیزم...ممنونم به ما سر زدی دوستم

ستاره دریایی :

سلام عزیزم از قیافه اش معلومه خیلی خوشمز شده
منم این کیک دو رنگ رو خیلی دوست دارم

************************************

سلام عزیزم ممنونم....پس حتما امتحانش کن عالیه

مژگان :

سلام
ممنون از كيك خوشمزه تون. امروز درستش كردم. خيلي بافت نرم و اسفنجي داره، فقط كمي پفش خوابيد. البته از ميزان شير و شكر كمي كم كرده بودم. با اين وجود عالي بود.

***********************************************************************

سلام عزیزم نوش جانتون...به خاطر کم کردن شیر میتونه این اتفاق افتاده باشه و البته حرارت فر و زمان پخت و هم زدن مواد هم خیلی رو پف کیک تاثیر میذاره

پیشنهاد میکنم که پست اشکالات رایج در پخت کیک رو حتما مطالعه کنید

میترا :

سلام عزیزم
به به عجب بافتی داره
عالییییییییییی

******************************************

سلام میترا جون

ممنونم عزیزم

هستی :

سلام
بسیار عالی
نوش جان
پیشمون بیا ماهم اپیم

***************************

سلام هستی جون ممنونم عزیزم

الان میام