الی بانو


خوراک مرغ سوخاری با عطر زنجبیل یه غذای ایتالیایی هست

این غذا معمولا با سس سالسای ماست و یا اسپاگتی سرو میشه

خیلی راحته و طعم بسیار دلچسبی هم داره

سرو اون با اسپاگتی هم خیلی خوشمزه اس که بزودی تو یه پست جداگونه توضیح میدم

 

 

مواد لازم برای 2 نفر:

سینه مرغ :نصف یک سینه درشت

زنجبیل: 1 قاشق چ خ یا م خ بسته به ذائقتون

نمک و فلفل سیاه 

ماست 

آب لیمو ترش:1 قاشق م خ

آرد سوخاری

 

 

سینه مرغ رو از وسط به دو برش نازک تقسیم کنید و کمی با بیفتک کوب بکوبید

سینه مرغ رو در ماست و زنجبیل و نمک و فلفل  و آب لیمو ترش به مدت 1 ساعت بخوابونید

 

 

سپس در آرد سوخاری غلطانده تا به طور کامل با آرد سوخاری کاور بشه

روغن رو در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار بدید...تکه های مرغ رو در روغن  داغ سرخ کرده تا دو طرفش طلایی 

و خوب سرخ بشه

 

 

 

این مرغ خیلی خیلی خوش طعمه مخصوصا با سس سالسای ماست یا اسپاگتی

 

 

نوش جان...

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





آش رشته


مرغ زعفرانی


هات چاکلت


کیک ساده






نظرات شما


هستی :

سلام
عالی
ماهم اپیم

************************

سلام عزیز ممنونم

حتما میام

فروهر :

به خونه من بیا

**********************************

حتما دوستم 

 

ستاره دریایی :

اونقدر اشتها برانگیزه که هوس کردم درستش کنم هر چند از طعم زنجبیل چندان خوشم نمیاد

******************************************

حتما خوشت میاد عزیزم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: