الی بانو


همونطور که قبلا هم گفتم تو مبحث کتلت ، شامی و کوکو تنوع بسیار زیادی هست و شما ابتکارات زیادی میتونید انجام بدید

این کتلت هم کاملا ابتکاری هست و من کاملا از نتیجه اش راضی بودم...روکش کاملا کرانچی و بافتی نرم و پخته داشت

مواد لازم:

سینه مرغ: 1/1 از یک سینه کوچک

سویا خیس کرده:نصف یک بسته150 گرمی

ذرت پخته:3 قاشق غ خ

فلفل دلمه ریز خرد شده: نصف یک فلفل

سیب زمینی :2 عدد

پیاز:1 عدد

نمک و فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه

آویشن نصف ق چ

جوز هندی:1 پینچ

سس مایونز:1 قاشق غ خ سر خالی

پنیر خامه ای:1 قاشق غ خ (من پنیر لبنه کاله ریختم)

کره ذوب و خنک شده :25 گرم

زعفران دمکرده در صورت تمایل : 1 قاشق غ خ

تخم مرغ:1 عدد

آرد سوخاری:2 یا 3 قاشق غ خ

 

 

مرغ و سیب زمینی و پیاز و سویا خیس کرده رو تو غذا ساز کاملا له کنید یا چرخ کنید

بقیه مواد رو بهش اضافه کرده و خوب ورز بدید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار بدید

 

 

سپس در تابه روغن ریخته روی شعله متوسط رو به کم قرار داده و وقتی روغن داغ شد از مواد در دستتون

به اندازه یه نارنگی کوچیک پهن کرده یه سوراخ وسطش بذارید و دو طرفشو کاملا سرخ کنید

 

 

نکته 1:مواد به نظر میاد وا بره و کمی نامنسجم به نظر میاد اما نگران نباشید به هیچ وجه وا نمیره و عالی سرخ میشه

نکته 2:یه کاسه آب کنار دستتون بذارید و هربار کمی دستتون رو خیس کنید که مواد کتلت به دستتون نچسبه

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کتلت مرغ و باقلا


ماهی شکم پر در فر


سوپلی(اسنک ایتالیایی)


آش ماست






نظرات شما


آرزو :

در مدرسه ی کربلا ، کودکان به چشم خود دیدند

که بابا دو بخــــش است:

بخشی در صحـــــرا ، بخشـــی بر بالایٍ نیــــزه ..

اما اینکـــه عمــــو چند بخش است را فقـط بــابـــا می دانــد !!!

***************************************

دلم گرفت.....بمیرم برای غریبی امام حسین (ع) و اهل بیتشون

 

الهه :

مرسی از سایتتون.همه ی آموزشها عالیه.میخواستم بپرسم برای کتلت مرغ با سویا سس مایونز و پنیر خامه ای رو داخل مواد کتلت میریزیم؟ بازم ممنون از سایت عالیتون.موفق باشید

*************************************************************

خواهش میکنم عزیزم...بله دوستم داخل مواد میریزیم...ممنونم از محبتتون

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: