الی بانو


برای مهمونی یا عصرونه های دلچسب با یه لیوان چای یا نسکافه

و یا برای دور همی های دوستانه یکی از خوشمزه ترین و بهترین گزینه ها کاپ کیک ها هستند 

چون هم خوشمزه اند...هم راحت و هم ریسک بسیار پایینی دارن و تقریبا همه از عهده شون برمیان

البته اگه میبینید پست کاپ کیکی زیاد داریم علاوه بر دلایلی که گفتم دلیل دیگه ای هم داریم و اون سفارشاتی هست که دارم

من تقریبا هر روز سفارش کاپ کیک و کیک دارم و هر کدوم رو آموزش نداده باشم حتما آموز میدم براتون...

این کاپ کیک خیلی راحته و عطر نارگیلش اونو عالی میکنه 

 

 

مواد لازم :

آرد:100 گرم (هر پیمانه آرد=125 گرم)

تخم مرغ:1 عدد

پودر نارگیل:50 گرم(هر پیمانه پودر نارگیل 90 گرم)

ماست:125 گرم (یا نصف پیمانه)

وانیل:1/4 ق چ

بیکینگ پودر:1/2 ق چ

شکر: 60 تا 80 گرم بسته به ذائقه(هر پیمانه شکر= 200 گرم)

نوتلا یا شکلات صبحانه یا گاناش برای روی کاپ کیک

پودر نارگیل یا نارگیل رنده شده برای تزیین

رنده پوست لیموترش یا پرتقال:1 قاشق چ خ

روغن: 60 میلی لیتر

 

 

آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک کرده و با پودر ناگیل مخلوط کنید...فر رو روی 180 درجه روشن کنید

و کپسولهای کاغذی رو هم در قالب مخصوص قرار بدید

ماست روبا تخم مرغ و روغن خوب بزنید تا یکدست بشن

 

 

مواد خشک رو به مایه اضافه کنید و با لیستک آرام در یک جهت مخلوط و فولد کنید

 

 

رنده پوست پرتقال یا لیمو رو هم اضافه و مخلوط کنید

 

 

از مایه در کپسولهای مخصوص ریخته و قالب رو به مدت 20 دقیقه در فر بپزید

 

 

 

بعد از خنک شدن روی کاپ کیک ها نوتلا یا گاناش کشیده و نارگیل رنده شده یا پودر ناگیل روش بریزید

 

 

بافت و طعم بی نظیر این کاپ کیک تقدیم به شما

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





مادلن پسته ای و شکلاتی


تاس کباب


بستنی شیر عسلی


شیرینی کویتی






نظرات شما


مامان زهرا :

سلام
من این رو هم دیروز درست کردم...خیلی خوشمزه شد...ممنونم از سایتتون
فقط یه سوال داشتم...فر شما برقی هست؟چون فر من از این گازی هاست که با اجاق گازی و چند دفعه با حرارتی که توی دستور گفته و با همون مدت زمان گذاشتم زیرش خیلی سوخته...
راستی این کد امنیتی رو که باید با نظر وارد کنیم رو نمیشه کوتاه تر کنید؟؟آخه 10دفعه مینویسیم آخرش میگه اشتباهه!!

***************************************

سلام عزیزم...نوش جان

من بارها گفتم بخاطر اینکه فر ها با هم تفاوت دران موقع پخت به زمان ذکر شده خیلی توجه نکنید و خودتون خیلی حواستون به 

پخت باشه

چون همه ی فرها استاندارد نیستن...فر شما حتما خیلی داغ هست و باید زمان کمتری برای پخت در نظر بگیرید

فر من گازی هست اما از نوع استاندارد

 

شیما :

الی جون مرسی از کاپ کیک خوشمزه ات .یه سووال دارم کاغذ های من بعد از پخت رنگ اصلی خودشو از دست می ده و تیره می شه . تقریبا به سمت قهوا ای . چکار کنم؟

********************************************

خواهش میکنم عزیزم

خب این بخاطر کاغذ هست شما از این کپسول نازک ها استفاده میکنید حتما اونا چربی رو میگیرن و شیشه ای مانند میشن برای همین رنگ کیک رو بخودشون میگیرن

این کپسولهای من ضخیم هستن برای همین چرب نمیشن

مریم :

ببخشید اصلا نمیدونم چطور روغن رو ندیدم!!!
پس ظاهرا بار اول یه کاپ کیک رژیمی درست کرده بودم!!!خخخ
ولی برای باردوم که درست کردم باز خوبه خداروشکرخودم روغن اضافه کردم

************************************************

خواهش میکنم عزیزم...بله دیگه یه شیرینی رژیمی درست کردید همین مهمه

نوش جانتون

مریم :

سلام
الی خانمی من این کاپ کیک رو درست کردم همه چی خوب و عالی شده ولی فکرمیکنم یه مقدار کره یا روغن لازم داره!
البته ماست من کم چرب بود!
نمیدونم نظرشماهم اینه یا نیازی نیست برای این کاپ کیک؟!

******************************************************

سلام عزیزم نوش جان...فکر کنم با دقت دستور رو مطالعه نکردین چون روغن داره ...اونم 60 میلی لیتر

زهرا (مامان ریحانه) :

سلام ممنون از دستور عالیتون.من نفهمیدم شکرو کی باید اضافه کنیم؟ با مواد خشک؟

*******************************

سلام خواهش میکنم...بله دوستم با مواد خشک اضافه کنید