الی بانو


این خورش ماست با اون خورش ماست اصلی که باید کوبیده و کشدار بشه فرق زیادی داره

اما خیلیییییییییییییییییی راحت و خوشمزه اس و همه از عهده درست کردنش بر میان پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید

و میدونم که از خوردنش کنار پلو زعفرانی لذت خواهید برد

در ضمن ایده ی این خورشت راحت رو از دوست خوبم مرجان جون از وبلاگ آشپزخونه ی دوست داشتنیه من گرفتم khooneyeghadimi.blogfa.com

 

 

مواد لازم برای دو نفر

گوشت خورشتی:من برای خودم همسر جان 16 تیکه ریختم شما میتونید کم و زیادش کنید

ماست چکیده پر چرب یا ماست سفت پر چرب:1/5 لیوان

زعفران دمکرده :هرچی بیشتر بهتر...من 2 قاشق غ خ ریختم

نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه

زرشک:4 قاشق غ خ...میتونید کم و زیادش کنید

پیاز : 1عدد

ول یه پیاز تفت میدی و بعد گوشت رو بهش اضافه و تفت میدی 


فلفل سیاه و یه ذره زردچوبه بزن و 2 لیوان آب اضافه کن و بذار گوشت بپزه 


بعد تو یه تابه زرشک رو کمی تفت بده 

 

 

گوشت که پخت گوشت رو از آبش جدا کن تو ظرف بریز 

 

 

تویه یه کاسه ماست سفت پر چرب یا چکیده رو با زعفران دمکرده و یه زرده تخم مرغ و کمی نمک مخلوط کن

 

 

و به آب گوشت اضافه کرده و سریع هم بزن که بریده بریده نشه 

زرشک هم اضافه کن 

گوشتا رو توی مایه بریز و زیرشو روشن کن و مدام هم بزن تا بجوشه...

مواظب باش بریده نشه...نمکشم اندازه کن و زیرشو خاموش کن 

یکم خنک شه سفت تر میشه ...توی ظرف کشیده و روش رو با خلال پسته تزیین کنید

و با پلو زعفرانی نوش جان کنید

 

 

 

من یه نوع ته چین زعفرانی خوشمزه و راحت براش درست کردم که تو پست بعدی آموزش میدم

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





برگر با فیلینگ آواکادو و نان خانگی


لازانیای ویژه با سه مدل پنیر


باتر کریم آلمانی (German butter cream)


کیک کدو سبز






نظرات شما


الهه :
سلام . در مهمانی های رسمی ما اصفهانیها یا خورشت ماست و یا فسنجان سرو میشه. البته هر دوش باید شیرین باشد. دستورش تا حد زیادی همینه، به جز اینکه ما از گوشت گردن استفاده میکنیم و آن را ریش ریش میکنیمشبیه حلیم بادمجان میشه، به همین زیبایی که شما تهیه کردید. و در نهایت ما به آن شکر اضافه میکنیم...
**************************&***************
سلام
بله درسته اون خورشت ماست رو ما شهرکردی ها هم درست می کنیم
و البته تو عروسی هایی که اصفهان اومدم هم ازش خوردم
اون خورش کلا بحثش با این خورشی که من پختم جداست
اینو با مرغ هم میشه درست کرد و شیرین نیست
البته بسیار خوشمزه اس

هستی :

سلام
عالییییییییی
نوش جان

*****************

سلام ممنونم عزیزم

افسانه :

سلام اجی مریم اجی الی.اجیها شما تو فیسبوک نیستین؟ اخه من از هرچیزی دل بکنم از سایت شما با لیلا جونم دل نمیکنم.دستای گلتون واس زحمتاتون درد نکنه

**********************************

سلام ممنونم از شما خیلی خیلی محبت دارید عزیزم

تو فیسبوک میتونید ما رو با اسم آشپزان هنرمند سرچ کنید

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: