الی بانو


قبلا یه کیک لیمو آموزش دادیم

این با الهام از همون دستوره با این تفاوت که من از مخلوط رنده پوست لیمو و پرتقال و مخلوط اب لیموترش و پرتقال 

استفاده کردم و روی کیک هم شکلات رنده شده ریختم

واقعا عطر بی نظیری داره و برای یه عصر پاییزی با یک لیوان چای بی نهایت دلچسبه

بافت خیلی خوبی هم داره و خیلی راحت درست میشه

 

 

مواد لازم:

 

 

کره   100 گرم

 

شکر   1و4/1 پیمانه

 

تخم مرغ   2 عدد

 

آب لیمو ترش تازه  2 قاشق سوپخوری

 

آب پرتقال تازه : 2 قاشق سوپخوری

 

رنده پوست  لیمو ترش   1 قاشق سوپخوری 

 

رنده پوست پرتقال: 1 قاشق سوپخوری

 

شیر   نصف پیمانه

 

بیکینگ پودر   1 قاشق چایخوری

 

جوش شیرین   4/1 قاشق چایخوری

 

آرد   2 پیمانه

 

فر رو روی 180 درجه روشن کنید

 

کف قالب 20 سانتی کاغذ روغنی بندازید و آرد ب پ و جوش شیرین رو مخلوط و 3 بار الک کنید

 

ابتدا شکر و کره نرم شده رو با همزن خوب بزنید حدود 3 دقیقه تا کرمی بشه...

 

 

 

 

 

بعد تخم مرغها رو تک تک اضافه میکنیم به همراه رنده  پوست لیمو و پرتقال و هر کدوم رو 2 دقیقه خوب میزنیم!

 

 

 

 

آب لیمو ترش و پرتقال رو اضافه میکنیم به همراه 3/1 از آرد و مخلوط میکنیم، نصف شیر رو میریزیم ومخلوط میکنیم،

 

دوباره 3/1 از آرد و بعد شیر و در آخر مابقی آرد! و با لیستک به صورت دورانی مخلوط و فولد میکنیم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

توی قالب کیک میریزیم و روش رو شکلات رنده شده میریزیم و

 

 میذاریم توی فر! 35 تا 40 دقیقه طول میکشه تا بپزه! تست میکنیم اگه چیزی به خلال

 

نچسبید میاریم بیرون و روی پنجره سیمی میذاریم تا خنک بشه!

 

 

 

 

بافت خیلی سبک و خوبی داره!عطر لیمو هم توش بی نظیره!

 

 

 

 

خیلی خیلی با چای میچسبه

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسموتی طالبی


عیش السرایا


جوجه کباب زعفرانی


سوفله سیب زمینی






نظرات شما


رخشان :

عالییی
وایی من پیتزا تابه ای رو درست کردم توپ بووووود دستتون درد نکنه همه خوششون اومد

******************************

ن.ش جون رخشان جون...ماشاالله هنرمندی خانوم

هستی :

سلام
عالی
عیدتون هم مبارک

************************

سلام ممنونم عزیزم

عید شما هم مبارک

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: