الی بانو


این خورش در پخت شبیه خورش قیمه با گوشت هست با این تفاوت که بجای گوشت از قارچ استفاده میشه

البته شما میتونید توی خورشت از گوشت هم استفاده کنید

خورش راحت و خوشمزه ایه و به امتحانش می ارزه

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر:

لپه:3/4 لیوان

قارچ متوسط :10 عدد

پیاز متوسط:1 عدد

رب گوجه: 1 تا 1/5 قاشق غ خ

نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه

آب لیموترش

زعفران در صورت تمایل :1 ق غ دمکرده و غلیظ

روغن

ابتدا لپه رو یکی دوساعت تو آب بذارید خیس بخوره

بعد توی یه قابلمه یا اگه مثل من عجله دارید توی زودپز یه پیاز خرد کرده رو با کمی روغن تفت بدید

سپس لپه رو هم اضافه کرده و با پیاز تفت بدید اینکار باعث میشه لپه توی خورشت وا نره

 

 

وقتی خوب تفت دادید زردچوبه و فلفل رو اضافه کرده و رب گوجه رو هم اضافه کرده و با مواد تفت بدید تا رنگ پس بده

حالا 3 یا 4 لیوان  آب جوش اضافه کنید و در قابلمه یا زودپز رو ببندید و اجازه بدید لپه بپزه 

بعد از پخت لپه قارچ های خرد کرده(ریزشون نکنید) رو با کمی آب لیمو ترش توی یه تابه با کمی کره

یا روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید

کمی آب لیمو ترش یا پودر لیمو و نمک و دارچین رو هم به خورش اضافه کرده و بذارید حدود 15 تا 20 دقیقه با حرارت کم جابیفته

***میتونید توی خورش لیمو بندازید اگه خواستید اینکار رو بکنید اواخر پخت لیمو رو اضافه کنید که خورش تلخ نشه

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پیتزا قارچ و گوشت


تزیینات و دستورات ویژه والنتاین


کباب تابه ای ترکیه


کیک ژکوند (joconde cake)






نظرات شما


خاله شهلا :

مرسی عزیزم
من توش آب قلم می ریزم که یکم چرب و چیلی شه.
خیلی خوبه مخصوصا برای کسانی که بهتره گوشت قرمز نخورن.
به وب ما هم تشریف بیارید.
دوست داشتید تبادل لینک کنیم.
شاد باشی عزیزم*

**************************************************

سلام عزیزم...بله ایده ی خوبی بود ممنون

وب خوبی داشتید با کمال میل لینک شدید

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: