الی بانو


این کاپ کیک رو قبلا آموزش دادم  لینک آموزش: اینجــــــــــــــــــــا

به علت استقبال زیاد از این کاپ کیک من خیلی زیاد اونو درست میکنم و به شما هم پیشنهاد میدم حتما امتحانش کنید

تنها تفوت این کاپ کیک با قبلی اینه که توش بجای باتر میلک شیر ریختم 

فرق خاصی نکرد و مثل همون قبلی ترد و عالی بود

 

 

 

 

 

 

 

به زودی عکس ورژن جدیدش با مغز دولسه دلچه اضافه میشه

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پاناکوتا شکلاتی


پلو لوبیا چیتی با گوشت


به پلو


دم کرده گل گاوزبان






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است