الی بانو


این کاپ کیک رو قبلا آموزش دادم  لینک آموزش: اینجــــــــــــــــــــا

به علت استقبال زیاد از این کاپ کیک من خیلی زیاد اونو درست میکنم و به شما هم پیشنهاد میدم حتما امتحانش کنید

تنها تفوت این کاپ کیک با قبلی اینه که توش بجای باتر میلک شیر ریختم 

فرق خاصی نکرد و مثل همون قبلی ترد و عالی بود

 

 

 

 

 

 

 

به زودی عکس ورژن جدیدش با مغز دولسه دلچه اضافه میشه

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک شاه توت


خوراک تن ماهی با قارچ


کشک کدو


کیک سیب و گردو(apple & pecan cake)






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: