الی بانو


خمیر این پیتزا بسیار راحته و خیلی خیلی عالی میشه

دوستانی که تو درست کردن خمیر مشکل دارید این خمیر همونه که دنبالش بودید و یه خمیر درجه یک برای پیتزا و پیراشیک و ...

رو میتونید با این دستور عمل بیارید بهتون قول میدم

البته ازتون خواهش میکنم تو دستور تغییر ایجاد نکنید که بعدا نگید الی بانو یه دستور بد برامون گذاشت

این دستور امتحان خودشو پس داده

این مقدار مواد 4 عدد پیتزای یک نفره میده

 

 

مواد لازم برای مواد پیتزا:

قارچ

سویا خیس خورده

پنیر موزارلا و پنیر پیتزا

جعفری و ترخون و ریحان خرد شده

نمک و فلفل و آویشن و یکم زردچوبه

سس گوجه فرنگی

فلفل دلمه ای

ذرت پخته یا کنسروی

 

قارچ رو با کمی آبلیمو تفت بدید تا آبش کشیده بشه بعد سویا و فلفل دلمه ای رو اضافه کنید

وقتی کمی تفت خوردند نمک و فلفل و زردچوبه و سبزیهای خرد شده رو به همراه آویشن و 2 قاشق سس گوجه فرنگی

اضافه کنید و یه کوچولو دیگه تفت بدید و زیرشو خاموش کنید

 

 

مواد لازم برای خمیر:

آرد: 500 گرم ( نه کمتر نه بیشتر)

خمیر مایه فوری:1 قاشق غ خ سر پر

روغن نصف کمتر لیوان (لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه)

آب ولرم:نصف لیوان

شیر ولرم: نصف لیوان

شکر: 1قاشق غ خ

نمک :1 قاشق چ خ

تخم مرغ: 1 عدد

همه ی مواد خمیر رو در کاسه بریزید و شروع کنید به ورز دادن

اگه درست انجام داده باشید از همون اول خمیر به دست نمیچسبه یا خیلی کم میچسبه

حدود 10 دقیقه حسابی ورز بدید و هی خمیر رو بلند کنید و بکوبید تو کاسه

من فکر کنم یه 70 یا 80 باری خمیر رو کوبوندم تو کاسه

خیلیییییییییییییییییی کیف داره حتما خوشتون میاد و خوب و حسابی خمیر رو ورز بدید

 

 

روش رو سلفون کشیده و لایه پتو یه جای گرم بذارید 1 ساعت ور بیاد

کاسه حتما بزرگ باشه چون حسابی ور میاد و حجم میگیره

بعد خمیر رو به 4 قسمت تقسیم کرده و توی محیط آشپزخونه 15 دقیقه دیگه زمان بهش بدید تا دوباره حجم بگیره

 

 

بعد از این مدت خمیر رو توی سینی فر که ؛آرد پاشی کردید پهن کنید روشو سس گوجه بکشید

یکم پنیر پیتزا بریزید

مواد پیتزا رو هم روش بریزید و دوباره پنیر بریزید و در فر 200 به مدت 20 دقیقه یا زمانی که پنیر کاملا ذوب بشه

و حاشیه نون کمی طلایی (نه قهوه ای فقط طلایی یعنی خیلی روشن)بشه زمان بدید

من کناره های خمیر رو زده تخم مرغ کشیدم و روش کنجد پاشیدم خیلی خوب شد

 

 

بعد از پخت از سینی خارج کرده و 15 دقیقه زمان بدید از داغی بیفته سپس برش زده و نوش جان کنید

این هم یه برش از پیتزا میبینید که نون نازک و خوبی شده:

 

 

این خمیر برای پیتزا قیفی و پیراشکی و کیک پیتزا هم عالی جواب میده

بزودی پیتزا قیفی رو آپ میکنم

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





angel food cake


سوپ پیازفرانسوی(French onion soup)


ژله خرده شیشه


ترشی بندری






نظرات شما


شیما :
سلام الی جون من امشب پیتزا درست کردم خمیرش به روش شما بود ولی وقتی پیتزا اماده شد نونش خیلی سفت شده بود البته یه کم زیاد تر موند تو فر حدود نیم ساعت یعنی اگه زود تر فر رو خاموش می کردم از سفتی نون کم میشد یا ربطی نداره ؟چرا سفت شده بود آیا؟
***********************************************
سلام
سفتی اش دو دلیل داره:
آرد خمیر زیاد بوده
زیاد تو فر مونده
سمیرا :
سلام الی جون خمیر خیلی خوبی بود من هم باهاش پیتزا و هم پیراشکی درست کردم عالی شد ممنونم
****************************************************
سلام
نوش جان عزیزم
خواهش میکنم
نارسیس :

سلام الی جون
مرسی بابت دستور خوبتون، میخوام ایندفعه خمیر پیتزام رو ب روش شما درست کنم، میخواستم بدونم یک لیوان آرد تو لیوان دسته دارهای فرانسوی چند گرمه؟ یا پونصد گرم رو چطور دقیق پیمونه کنم؟

*********************************************************

سلام عزیزم...خواهش میکنم...من خودم همیشه یه بسته 500 گرمی آرد میخرم...یا با ترازو اندازه میکنم..با پیمانه هم هر پیمانه آرد 125 گرمه 

با لیوان دسته دارها بین 130 تا 150 گرمه

رها :

سلام خوبین عزیز میگم شما گفتین از این خمیر برای پیراشکی هم می تونی استفاده کنید .پیراشکی که توی روغن سرخ میشه منظورتونه یا نه پیراشکی توی فر؟ ممنون

***********************************************************

سلام عزیزم...منظورم پیراشکی در فر هست دوست خوبم

زهرا :

ممنون الی جون من دیشب پیتزا رو با این خمیر درست کردم محشر شد عالی بود کلی کیف کردم فقط یه سوال دارم یانگوم جان این خمیر من به حالت خمیر توی عکس شما نبود یه کم سفت تر بنظر میرسیدعلتش چی میتونه باشه پیمانه من از پیمانه پلوپز استفاده کردم
ولی پفش وطعمش عالی بود
در ضمن من نی نی سایتی ام عزیزم بووس واسه خودت وماهان گلی

**************************

خواهش میکنم زهرا جون نوش جانت...پیمانه پلوپز از پیمانه استاندارد کمتره برای همین خمیرت کمی سفت شده

اگه پیمانه شیرینی پزی نداری بجاش از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کن

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: