الی بانو


قبلا دستور چیکن پارمزان رو براتون گذاشتم

البته مدلهای قبل رو من با پاستا و سالاد پاستا سرو کردم

این مدل اصیل تر و ایتالیایی تر هست و در این مدل چیکن پارمزان در سس مخصوسش در فر پخته میشه

و بعد میشه اونو با اسپاگتی یا پاستا سرو کرد که بسیار خوشمزه و راحت و شیک هست

برای دیدن مراحل آماده کردن چیکن پارمزان به این لینک مراجعه کنید : چیکن پارمـــــــــــــــزان

بعد از آماده کردن مرغ به روشی که گفته شد سس مرغ رو هم درست کنید 

به این صورت:


6 تا 8 عدد گوجه فرنگی رو خرد کنید

در یک تابه 1 عدد پیاز نگینی شده رو با کمی روغن زیتون تفت بدید و 2 حبه سیر رنده شده هم اضافه کنید...سپس گوجه فرنگی 

رو اضافه کرده بذارید کمی سرخ بشه بعد رب گوجه و نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن و در صورت تمایل پاپریکا رو هم اضافه کنید

و بذارید سس غلیظ بشه

در نهایت 2 قاشق جعفری خرد شده هم اضافه کرده و حرارت رو خاموش کنید


فر رو با حرارت 220 درجه روشن کنید 

از سس یک لایه در ظزف مورد نظر بریزید و تکه های مرغ آماده شده رو  روی سس بچینید

سپس روی تیکه های مرغ باز سس بریزید و یک لایه پنیر روی اونها بریزید

ظرف رو تاوقتی پنیر ذوب و طلایی بشه یا به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بذارید

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





گوجه پلو


کیک شیر با تزیین ژله


خوراک کتف مرغ و سبزیجات


باواریای توت فرنگی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: