قبلا دستور چیکن پارمزان رو براتون گذاشتم
البته مدلهای قبل رو من با پاستا و سالاد پاستا سرو کردم
این مدل اصیل تر و ایتالیایی تر هست و در این مدل چیکن پارمزان در سس مخصوسش در فر پخته میشه
و بعد میشه اونو با اسپاگتی یا پاستا سرو کرد که بسیار خوشمزه و راحت و شیک هست
برای دیدن مراحل آماده کردن چیکن پارمزان به این لینک مراجعه کنید : چیکن پارمـــــــــــــــزان
بعد از آماده کردن مرغ به روشی که گفته شد سس مرغ رو هم درست کنید
به این صورت:
6 تا 8 عدد گوجه فرنگی رو خرد کنید
در یک تابه 1 عدد پیاز نگینی شده رو با کمی روغن زیتون تفت بدید و 2 حبه سیر رنده شده هم اضافه کنید...سپس گوجه فرنگی
رو اضافه کرده بذارید کمی سرخ بشه بعد رب گوجه و نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن و در صورت تمایل پاپریکا رو هم اضافه کنید
و بذارید سس غلیظ بشه
در نهایت 2 قاشق جعفری خرد شده هم اضافه کرده و حرارت رو خاموش کنید
فر رو با حرارت 220 درجه روشن کنید
از سس یک لایه در ظزف مورد نظر بریزید و تکه های مرغ آماده شده رو روی سس بچینید
سپس روی تیکه های مرغ باز سس بریزید و یک لایه پنیر روی اونها بریزید
ظرف رو تاوقتی پنیر ذوب و طلایی بشه یا به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بذارید


