الی بانو


این پلوی خوشمزه و پر خاصیت رو حتما درست کنید و سعی کنید حتما از برنج ایرانی استفاده کنید

برنج خارجی دشمن بدن ماست...

 

مواد لازم:

برنج:3 پیمانه (پیمانه خصوص برنج یا لیوان چایخوری)

هویج:1 عدد

پیاز : 1 عدد

کلم بروکلی خرد شده:2 لیوان

گوجه فرنگی رنده شده: 4 عدد

عدس پخته:1 لیوان

ادویه شامل :زیره و زردچوبه و دارچین

نمک و فلفل

روغن

 

برنج رو چند ساعتی خیس کنید

توی قابلمه روغن ریخته و پیاز رو کمی تفت بدید بعد کلم و هویج رو اضافه کرده و 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید

سپس گوجه فرنگی و عدس رو اضافه کنید و یه 5 دقیقه دیگه تفت بدید

ادویه جات و فلفل رو اضافه کنید

و 6 استکان یا پیمانه آب جوش (2 برابر برنج) و یا 6/5 لیوان آب معمولی به مواد اضافه کرده

و وقتی جوشید برنج و نمک رو اضافه کنید

بذارید آبش کشیده بشه و مثل همه پلو ها دمش کنید

دست آخر میتونید روی پلو زعفران دم کرده بریزید....

 

 

این پلو رو میتونید همینطوری با ترشی و سالاد میل کنید

یا گوشت قلقلی یا گوشت چرخ کرده سرخ شده با کشمش و پیاز ودارچین روش بریزید

یا با مرغ و گوشت سرو کنید

 

من براش گوشت زعفرانی پختم به این صورت:

گوشت رو با پیاز تفت دادم بعد کمی فلفل سیاه و زرچوبه اضافه کردم

و با کمی آب گذاشتم گوشت کاملا بپزه

بعد زعفران دم کرده و نمک و کمی دارچین و 1 قاشق آرد مخلوط شده با 1/4 لیوان آب سرد

هم بهش اضافه کردم و با حرارت کم بذارید جا بیفته و آب گوشت غلیظ بشه

خیلیییییییییییییییی خوشمزه اس

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





واویشکا


سیب زمینی با سبزیجات معطر


سوپ پیازفرانسوی(French onion soup)


شیر زعفران






نظرات شما


کوثر متقی :
واقعا ممنون خیلی عالی شد‎
‎:)‎
***************************
نوش جانتون
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: