الی بانو


این شامی ها خیلی نرم و پوک میشن واین بخاطر استفاده از سیب زمینی پخته هست

200 گرم گوشت چرخ کرده رو با 1 یا دو عدد سیب زمینی پخته و له شده مخلوط کنید و خوب ورز بدید 

1 تخم مرغ و 2 قاشق آرد سوخاری و کمی سبزی معطر و نمک و فلفل و زردچوبه و اگه دوست دارید کمی هم زعفران به مایه گوشتی 

اضافه کرده و خوب مخلوط کنید

و از مواد به انداز یه نارنگی کوچیک توی دستتون پهن کرده و در روغن داغ سرخ کنید

 

طعم و بافت شامی بسیار خوبه و مخصوصا برای بچه ها گزینه ی خوبی محسوب میشه چون خیلی نرم و لطیفه

و کاملا پخته هست

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شیک قهوه و کاکائو


نان سبوسدار


بستنی میوه ای


چیکن استراگانف






نظرات شما


نگاتیو :
سلام من این شامی را پختم ولی پوک نشد.... علتش چیه؟ به نظرتون سیب زمینی خام بهتر نبود استفاده بشه
+++++++++++++++++

سلام
این شامی بخاطر پخته بودن سیب زمینی داخلش نرم هست
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: