مریــــــــــــــــم بانو


رستورانهای زنجیره ای اکبر جوجه جز پرطرفدارترین ها رستورانها در شمال کشور هست که به طور معمول در هر شهری پیدا میشه. این هم ورژن خونگی اش:

مرغ رو از چند ساعت قبل با نمک و پاپریکا و پودر موسیر و زعفران مزه دار میکنیم.برای سرخ کردنش من از کره محلی استفاده کردم شما میتونید از دو قاشق روغن مایع و کره پاستوریزه استفاده کنید.مرغ رو بزارید داخل روغن داغ و شعله رو تا حد ممکن کم کنید. درب ظرف رو بزارید و زمان بدید تا مرغ هم بپزه هم سرخ بشه. برای من حدود دو ساعت زمان برد.هر از چندگاهی مرغ رو زیر و رو کنید.

اکبرجوجه را با رب انار سرو کنید.

 

 

 

الی بانو نوشت: این هم مرغ من به سبک اکبر جوجه که من البته در مقدار زیادی روغن و کره محلی

مرغ رو غوطه ور کردم و با حرارت کم اجازه دادم 2 ساعت هم پخت و هم خوب سرخ شد

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





جوجه کباب زعفرانی تابه ای


پیتزا چیپس


رول اسفناج و تخم مرغ


کوکی مربایی






نظرات شما


*** :
پاپریکا چیه؟؟؟!!!
*************************
پودر فلفل دلمه ای ..مخصوصا نوع قرمزش
تو سایت سرچ کنید طرز تهیه مدل خانگیش هم داریم
مژگان :
ببخشید بدون هیچی آب؟مزه دار کنیم ینی فقط با نمک پاش روش نمک بزنیم یه جا دیدم مرغ و تو اب نمک خوابوند آخه
********************************************************
آب که اصلا نمیخواد این نوع جوجه فقط تو حجم زیادی از کره یا روغن محلی یا معمولی به مدت خیلی طولانی با شعله ی ملایم پخته و سرخ میشه
مزه دار منظور همون نوعه که برای سایر جوجه ها استفاده میشه
یعنی تو این مواد میخوابونیدش
در اصل هم یه جوجه ی کوچیک رو باید از وسط نصف کرده و اکبرجوجه درست کنید
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: