مریــــــــــــــــم بانو


شاید برای شما هم پیش اومده که موقع جدا کردن کیک از قالب دچار مشکل شده باشید. هر چقدر هم که با دقت قالب رو چرب و به آرد آغشته کرده باشید باز هم تکه های از کیک به قالب چسبیدن. راه حل چیه؟ پیشنهاد دوستی به نام عفت جون استفاده از این روغن بود. راستش من زیاد این مشکل رو با کیکهام نداشتم اما احساس کردم این دستور برای خیلی ها میتونه مفید باشه. پس رسپی و عکس رو از ایشون گرفتم تا بتونم آموزشش رو براتون بزارم.

مواد لازم:

کره یا روغن جامد به دمای محیط رسیده....................50 گرم

روغن مایع.......................................................50 گرم

آرد...............................................................50 گرم

 

طرز تهیه:

همه موارد را در ظرفی ریخته و با دور کند همزن میزنیم تا مخلوط گردند.بعد با دور تند میزنیم تا حجمش دو برابر شود غلظت باید در حد ماست خامه ای باشد.

در یخچال یا فریزر داخل زیپ لاک نگهداری گردد.



به شما پیشنهاد میکنیم :





لواشک هلو


مرغ بریان


تزئین سالاد


شکلات چیپ کوکی






نظرات شما


میترا :

سلام عزیزم
ممنون از آموزش خیلی خوبتون.*

***********************************

سلام عزیزم

خواهش میکنم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: