الی بانو


دستور این گراتن رو میتونید اینجـــــــــــــــــــا ببینید

عکس مراحل کار رو دوباره گذاشتم و البته یه تفاوت کوچیک که این گراتن داره اینه که توش از فلفل دلمه ای استفاده شده

و سبزیجات معطر مثل پیازچه و تره و ... حذف شده

 

لایه اول :

سیب زمینی پخته و روش یه کوچولو  نمک بپاشید و  یه لایه سس بشامل هم بریزید

 

 

فلفل دلمه ای رو روی لایه اول بچینید

 

 

بادمجان کبابی ساطوری شده (نمکشو اندازه کنید ) رو بچینید و سس بشامل و کمی پنیر هم روش بریزید

 

 

یه لایه سس گوجه روش بکشید (شامل : سیر و پیاز تفت داده و گوجه فرنگی و رب گوجه بهش اضافه شده و تفت داده و نمک و فلفل و آویشن

و کمی جعفری خرد شده)

 

 

در نهایت باقیمانده بادمجان رو اضافه کرده و روی مواد رو یه لایه کامل سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید و اونو به مدت

30 تا 45 دقیقه یا زمانی که پنیر ذوب و طلایی بشه در فر 200 درجه از پیش گرم شده قرار بدید

 

 

به به این غذا واقعا عالیه

 

 

15 دقیقه اجازه بدید غذا از داغی بیفته بعد سرو کنید تا طعم واقعی اونو حس کنید

 

 

 

سس بشامل:

2 لیوان شیر سرد رو با 4 قاشق غذاخوری آرد و کمی نمک و آویشن و فلفل سیاه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه

بذارید یه کم خنک شده و استفاده کنید

توی سس بشامل کره  و خامه صبحانه  هم میتونید بریزید خوشمزه تر میشه



به شما پیشنهاد میکنیم :





مربای توت فرنگی


ته چین زرشک


حلوای هویج


مرغ سوخاری زنجبیلی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: