الی بانو


کیک اپرا یه کیک فرانسویه که از لایه های کیک ژکوند مرطوب شده با شربت قهوه و گاناش شکلاتی و باتر کریم قهوه تشکیل شده

این کیک خیلی مجلسی و سنگینه و جز کیک های سخت و وقت گیر محسوب میشه

اما حتما شما از پسش بر میایید و مطمئن باشید به زمانی که میبره خیلی می ارزه چون شدیدا خوشمزه و خوشگله

 

 

برای درست کردن این کیک به یه کیک ژکوند ، باتر کریم قهوه، اسانس قهوه و گاناش نیاز دارید

من دستور همشونو قبلا گذاشتم که لینکشو براتون میذارم:

کیک ژکوند

باتر کریم آلمانی

اسانس قهوه

گاناش

 

 

شما  مواد زیر رو لازم دارید

برای تزیین:

پودر کاکائو:برای پاشیدن روی کیک

شکلات تلخ :30 گرم

برای شربت قهوه:

اسانس قهوه: 2 قاشق غ خ

آب :3/4 لیوان

برای گاناش:

خامه صبحانه:200 میلی لیتر

شکلات تلخ:200 گرم

برای کیک ژکوند:

پودر قند 150 گرم
 
پودر بادام 150 گرم
 
آرد 60 گرم
 
تخم مرغ 4 عدد
 
وانيل 1 ق چ
 
كره مذاب 45 گرم
 
سفيده تخم مرغ 4 عدد
 
شكر 40 گرم
 
 
شیر 2 لیوان
 
نشاسته ذرت 2 ق غ
 
شکر نصف لیوان
 
کره 25 گرم
 
تخم مرغ 1 عدد
 
کره 200 گرم
 
اسانس قهوه 

برای اسانس قهوه:

شكر نصف ليوان

آب يك سوم ليوان
 
پودر قهوه فوري 3 ق غ
 
 
 

خب از همین اول میگم برای این کیک دو روز وقت لازمه یه روز برای آماده کردن کیک و گاناش و باتر کریم و اسانس

و یه روز هم برای تزیین و مونتاژ
 
اما انقد این کار دلچسبه که خسته نمیشید
 
کیک ژکوند رو آماده میکنید و سلفون پیچی میکنید و میذارید کنار
 
 
 
گاناش هم درست کنید
 
کافیه خامه صبحانه رو داغ کنید (نجوشه) و حرارت رو خاموش کنید بعد شکلات خرد شده رو بهش اضافه  کنید و هم بزنید تا یکدست بشه  
 
پیشنهاد میکنم از شکلات تلخ با کیفیت استفاده کنید اما اگه شیرین میپسندید همون شکلات شیرین استفاده کنید
 
 
 
 
 
 
مطابق دستور اسانس قهوه رو هم درست کنید

 

 

باتر کریم قهوه رو هم آماده کنید 

 

 

کیک ژکوند رو به 4 قسمت تقسیم کنید

30 گرم شکلات رو ذوب کنید و پشت یکی از کیک ها رو با شکلات آغشته کنید و از طرف شکلاتی روی کاغذ 

روغن قرار بدید اینطوریدر نهایت برش بسیار تمیز و شیکی از کیک خواهید داشت

 

 

 

خب حالا شربت قهوه روکه حاضر کردید میذارید کنار دستتون و با برس روی کیک رو از شربت سیراب میکنید

شربت قهوه: 2 قاشق  اسانس قهوه و 3/4 لیوان آب رو 2 دقیقه میذاریم بجوشه و بعد میذاریم خنک شه

 

 

نصف باتر کریم رو روی کیک پهن کنید حاشیه هاش بعدا جدا میشه لازم نیست وسواس به خرج بدید

لایه دوم کیک رو روی باتر کریم بذارید و با شربت قهوه مرطوبش کنید

 

 

حالا نصف گاناش رو روی کیک پهن کنید

 

 

لایه سوم کیک رو روی گاناش بذارید و با شربت قهوه سیرابش کنید

و نیمه دوم باتر کریم رو روی کیک پهن کنید

و لایه چهارم کیک رو بذارید با شربت قهوه سیرابش کنید و بقیه گاناش رو روی اون پهن کنید

 

 

حالا کیک رو بذارید توی یخچال تا حسابی سفت بشه و خودشو بگیره

برای تزیین کیک روی کیک رو با الک پودر کاکائو بپاشید

برای برش کیک چاقوی تیز رو با آب جوش خیس کنید و خوب خشکش کنید و یه لایه کیک ببرید و دوباره 

با آب جوش خیس کرده و خشک کنید و کیک رو برش بدید

اینطوری کار تمیز در میاد

 

 

من برای تزیین نهایی روی کیک پودر کاکائو پاشیدم و با گاناش که تو یخچال خنک شده بود روی کیک شکوفه زدم

و با مروارید خوراکی تزیین کردم

 

 

 

این کیک رو برای تولد عزیزترین کسم یعنی همسرم درست کردم

انشاالله کیک 120 سالگیش

 

 

این هم یه تیکه از کیک خوشمزمون

 

 

خیلی خوشگله کلی ازش عکس گرفتم... منم خودشیفته

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





توپک هویج


اسنک قارچ و ذرت


طبل برنج (timballo di riso)


نان و پودینگ کره ای






نظرات شما


بانو :

سلام
دستورالعمل یک فرنی خوشمزه را در جامعه مجازی بانو ببینید:

http://www.banoo.ir/post/858

منتظر حضورتان هستیم.

جامعه مجازی بانو

****************************

سلام

بسیار عالی...چشم حتما

سرآشپزباشی :

وای من کیک اپرا رو خیلی دوس دارم. خیلی شیکه.
دستت درد نکنه الی جون عالی شده.

************************************************

سلام دوستم

خیلی ممنونم خانم هنرمند به پای هنر شما نمیرسه

برليان :

عاليه عالي بود
مرسي

**************************

خواهش میکنم عزیزم

مرسی بهمون سر زدی

هستی :

سلام
عیدتون مبارک
سپاس ازحضورتون ونظرات محبت امیزتون
کیک هم بسیار عالی حتما امتحان میکنم

*******************************

سلام دوستم

ممنونم عزیزم بخاطر حضورت و نظر ارزشمندت