الی بانو


باتر کریم ها تنوع زیادی دارن و برای تزیین انواع کیک و دسر و ... گزینه مناسبی محسوب میشن

انواع باتر کریم شامل: باتر کریم فرانسوی، سوئیسی، آمریکایی، ایتالیایی و آلمانی هستند

که توی اینها باتر کریم فرانسوی از همه حساس تر و سخت تر اما به مراتب عالی تر هست

من باتر کریم المانی رو انتخاب کردم چون مثل اون یکی ها خیلی شیرین یا خیلی با عطر کره نیست

و خیلی راحت و خوب هم فرم میگیره

کم کم بقیه باتر کریم ها رو هم آموزش خواهیم داد

فعلا این رو داشته باشید تا به بقیه هم برسیم...

باترکریم آلمانی به باترکریم کاسترد هم معروفه German buttercream  یا custard buttercream چون یک

بیس کاستردی داره. یعنی کره خوب هم زده میشه تا سبک و سفید بشه و بعد "پِیستری کریم"

بهش اضافه میشه تا کم کم تبدیل به باترکریم بشه. باترکریم آلمانی کم شیرینتر از سایر باترکریمهاست.

هنگام تهیه کیکها این رو هم در نظر داشته باشید خوبه

 

دستور برگرفته از شف طیبه

 

مواد لازم:

شیر 2 لیوان
 
نشاسته ذرت 2 ق غ
 
شکر نصف لیوان
 
کره 25 گرم
 
تخم مرغ 1 عدد
 
کره 200 گرم
 
اسانس (من اسانس قهوه اضافه کردم)
 
 

کره رو حتما از شب قبل بیرون بذارید که به دمای محیط برسه

توی یه ظرف 1 لیوان شیر و تخم مرغ و نشاسته (حتماااااااااااا نشاسته ذرت) رو مخلوط کنید

 

 

1 لیوان شیر و  25 گرم کره و شکر رو مخلوط و روی حرارت قرار بدید

 

 

وقتی کره ذوب شد مخلوط شیر و تخم مرغ و نشاسته رو بهش اضافه کنید

 

 

مدام هم بزنید

وقتی به جوش اومد کم کم سفت میشه. دو سه دقیقه دیگه هم هم بزنید و از روی حرارت بردارید

 

 

بهترین کار اینه که روی سطح (نه روی ظرف) کاسترد رو با سلفون بپوشونیم و بذاریم به دمای اتاق برسه. ترجیحا شب تا صبح.

یعنی کره و کاسترد رو کنار هم روی کابینت قرار میدیم و فرداش باترکریم رو درست میکنیم

اما چون ما معمولا اینقدر برنامه ریزهای خوبی نیستیم (!) از ظرف یخ استفاده میکنیم
 
یه ظرف بزرگ رو پر از یخ و آب سرد میکنیم. یه ظرف دیگه روش قرار میدیم و کاسترد رو توش خالی میکنیم
 
مرتب اینقدر هم میزنیم تا خنک شه
 
 
 
 
خب بعد از خنک شدن کاسترد
 
کره رو انقد میزنیم تا نرم و کرمی و سفید رنگ بشه
 
 
 
 
قاشق قاشق کاسترد رو اضافه و مخلوط میکنیم یعنی هر بار یک قاشق کاسترد اضافه کرده مخلوط میکنیم دوباره
 
یه قاشق دیگه...تا کل کاسترد تموم شه زیاد وقت نمیگیره
 
 
 
 
بعد از تموم شدن کاسترد باتر کریم آماده اس اسانس دلخواه رو بهش اضافه کنید
 
من بهش اسانس قهوه اضافه کردم
 
 
 
 
باتر کریم رو توی ظرف در بسته در یخچال و فریزر نگهداری کنید
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکو کدو و بادمجان


بادمجان شکم پر


بال مرغ کنجدی


جوجه چینی 2






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: