الی بانو


مواد لازم برای اسانس قهوه:

 

شكر نصف ليوان
 
آب يك سوم ليوان
 
پودر قهوه فوري 3 ق غ
 
این مواد رو شیر جوش میریزیم و روی حرارت زیاد میذاریم تا بجوشه 
 
بعد زیرشو کم کنید و بذارید غلیظ بشه
 
به هیچ عنوان با قاشق همش نزنید
 
هر از چند گاهی از رو حرارت بلند کرده تکونش بدید تا کفش بخوابه و کم کم غلیظ بشه
 
مثل همه شيره هاي ديگه بايد مرتب ديواره ديگ رو با برس مرطوب كنيم تا كريستالهاي شكر توليد نشده و وارد شيره نشن
 
پس قرار شد ديگ رو بچرخونيم و كنار اجاق وايسيم. هر از گاهي هم از روي شعله برش داريم
 
. وقتي احساس كرديم به غلظتي كه دوست داريم رسيده شعله رو خاموش ميكنيم
 
دقت داشته باشيد شيره قهوه بعد از اينكه سرد بشه باز هم غليظ تر خواهد بود. پس بنا به احتياج تا اونجايي
 
كه مايليم بهش حرارت ميديم
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





مربای کیوی


آلبالو پلو


نان سبوسدار


ترشی قارچ






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: