الی بانو


با درست کردن این مدل پیتزا با اطمینان بهتون میگم این از پیتزا معمولی خیلییییییییییییییییییی خوشمزه تره

چون موادش نرم تر و بیشتر هست و پنیرش خیلی عالی میشه و سفت نمیشه

برای مهمونی ها شک نکنید یه گزینه عالییییییییییییییی به شمـــــــــــار میره

 

برای پختش طبق دستور خمیـــــــــــــر پیتــــــــــــزا رو درست کنید یا خمیر آماده بخرید

برای موادشم هر چی دوست دارید در نظر بگیرید

 

 

من برای مواد داخل پیتزا:

پیاز و سیر ریز شده رو تو روغن زیتون تفت دادم

بعد بادمجون ریز شده رو اضافه کردم گذاشتم تفت خورد تا طلایی شد

قارچ هم اضافه کردم گذاشتم تا آبش کشیده بشه و طلایی بشه

گوشت چرخکرده و فلفل دلمه هم اضافه کردم

وقتی گوشتم تغییر رنگ داد و پخت نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه بهش اضافه کردم

دست آخر 2 قاشق جعفری هم اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم

 

 

فر رو روی 210 درجه روشن کردم خمیر رو به دو قسمت تقسیم کردم

یک قسمتشو ته قالب  20 سانتی که چرب و آرد پاشی کرده بودم پهن کردم و با چنگال کفشو سوراخ سوراخ کردم

و یکم دورشو از دیواره قالب بالا آوردم

 

 

بعد روی خمیر سس گوجه ریختم و مواد پیتزا و پنیر رو به ترتیب اضافه کردم

 

 

 

لایه دوم خمیر رو به کمک وردنه روی یه سطح آرد پاشی شده به قطر نیم تا 1 سانت باز کردم و روی

مواد گوشتی کشیدمش و به لایه خمیر زیری چسبوندمش

روی خمیر رو با چنگال سوراخ سوراخ کردم و یک زرده تخم مرغ که با 2 قاشق روغن مخلوط کرده بودم رو روی خمیر کشیدم

رو رو کمی آویشن و تره خشک و خلال بادوم پاشیدم و توی فر گذاشتم

 

 

 

 

حدود 30 تا 40 دقیقه طول میکشه تا بپزه 

البته فر تا فر فرق داره مواظب باشید نسوزه و از 20 دقیقه به عد چکش کنید

وقتی پخت گریل رو روشن کنید  تا روی کیک هم طلایی بشه

 

 

من از خمیرم یه مینی پیتزا هم درست کردم:

 

 

این کیک پیتزا راحت از قالب جدا میشه و برشش هم خیلیییییییییییییی خوبه

فقط بذارید از داغی بیفته

 

 

طعمش عالـــــــــــــــــیه و بافتش هم محشـــــــــــــــــره

 

 

با سس کچاپ تند خیلیییییییییییییییی میچسبه...جاتون خالی بردیم پارک تو اون هوای خنک عجب حالی داد...

 

 

 

این هم مینی پیتزای خوشمــــــــــــــــزه برای پسر کوچولوی ما

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک مرمری (Marble cake )


شیرینی دانمارکی(گل محمدی)


بورک گوشتی


دمنوش به و زعفران






نظرات شما


خدیجه :
عالیییییییییییه، نوش جونتون .
مهرشین :

به به عجب چیزیه الی جون. خیلی خوشمزه به نظر میاد

****************************

سلام مهرشین جون

ممنونم دوست هنرمندم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: