الی بانو


با اطمینان میگم این مافین ها بیش از حد تصــــــــــــور خوشمزه اند

انقد راحت و بی دردسر هستند که شما با یه بار درست کردن و چشیدن طعم عالی و بی نظیرشون

حتمـــــــــــــا مشتری پر و پا قرصشون میشید

مخصوصا برای بچه ها عالی هستند من ایده ی این دستور رو از سایت 101recipe گرفتم

 

 

مواد لازم برای 12 عدد مافین :

آرد:300 گرم (هر پیمانه آرد 125 گرم)

پنیر خامه ای:200 گرم

کره:150 گرم

کشمش:نصف پیمانه (کمتر یا بیشترش به ذائقه شما مربوطه)

تخم مرغ: اگه ریز بودن 4 عدد اگه درشت بودن 3 عدد

شکر:3/4 پیمانه یا 150 گرم

بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری

وانیل:1/4 قاشق چ خ

 

 

فر رو روی 180 درجه روشن کنید و کپسولهای کاغذی رو هم توی قالبهای مافین قرار بدید

کشمشها رو توی کمی آب خیس کنید

کره رو ذوب کنید و بذارید خنک شه

پنیر و شکر رو خوب بزنید تا شکر حل بشه

 

 

وانیل رو اضافه کنید و تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدوم رو 2 دقیقه بزنید

 

 

کره ذوب شده که خنک شده رو اضافه و مخلوط کنید

 

 

 

آرد و بیکینگ پودر رو الک و ویسک کنید و 2 قاشق غذاخوریشو با کشمش هایی که از آب خارج و خشک کردید مخلوط کنید

و مابقی آرد رو به مایه کیک اضافه کرده و با لیستک آرام و به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست بشه

 

 

حالا کشمشهایی که با آرد مخلوط کردید اضافه کنید و با لیستک با بقیه مایه مخلوط کنید

(با مخلوط کردن کشمش و آرد کشمشها اصلا ته نشین نمیشن)

 

 

 

از مایه در کپسولها بریزید (2/3 کپسول رو پر کنید) و قالب رو به مدت 15 تا 20 دقیقه یا زمانی که خلال دندون ازش تمیز بیرون بیاد

در فر بذارید...دست آخر گریل رو روشن کنید تا روی مافین ها هم طلایی بشه

من  وقتی پختن دوتا شو در جا داغ داغ خوردم و جاتون خالی عجب حالی داد

 

 

 

عطر و طعم و بافت کیک بسیــــــــــــــــــــــــــار عالیه

من برای همکارام بردم و اونا هم خیلییییییییییییییییی خوششون اومد و همه دستورشو پرسیدن

 

 

 

این مافین ها با چای خیلی دلچسبه ... 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





نان چایی زعفرانی قزوین


استیک شیرماهی


تزئین سالاد


سوفله سیب زمینی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است