الی بانو


تیمبالو دی ریزو یا طبل برنج یه غذای ایتالیایی هست که با ذائقه ما ایرانی ها خیلی جوره

این غذا پرکالریه اما انقد خوشمزه اس که با یکی دوتاش قانع نمیشید 

توصیه میکنم برای یکبار هم که شده امتحانش کنید

این غذا حتی به عکس گرفتن هم نرسید و من تونستم یه دونه شو برای عکس گرفتن نجات بدم

این غذا رو با بادمجان و سیب زمینی و پاستا هم میتونید بجای برنج درست کنید

البته من نسخه شو کمی ایرانی تر کردم

 

مواد لازم:

برنج پخته : 1/5 لیوان

زرشک:2 قاشق غ خ

کره: 30 گرم

آرد سوخاری برای کف قالب به میزان لازم

گوجه فرنگی: 2 عدد

سیر:1 حبه

جعفری خرد شده: 1/5 تا 2 قاشق غ خ

پنیر موتزارلا یا پنیر پیتزا: نیم تا 1 لیوان

زعفران دم کرده: 1 قاشق غ خ

نمک و فلفل

 

اول برنج رو به صورت کته دم کنید تا بپزه مواظب باشید برنج له نشه و ته دیگ هم نگیره (زیرشو خیلی کم کنید)

این غذای برای برنجی که از وعده قبل مونده خیلی خوبه و میتونید راحت برنجتون رو باهاش یه غذای عالی درست کنید

توی یه تابه روغن زیتون یا هر روغن دیگه یا کره رو ذوب کنید

پیاز و سیر رو تفت بدید و بعد گوجه فرنگی خرد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدید

 

 

سپس زعفران و رب گوجه  رو هم اضافه کنید

 

 

 

خوب تفت بدید تا گوجه فرنگی و رب گوجه خوب سرخ بشن (حدود 3 یا 4 دقیقه کافیه)

 

 

زرشک و جعفری و نمک و فلفل رو اضافه کنید

 

 

برنج رو به سس اضافه کرده و یه 2 یا 3 دقیقه ای تفت بدید

 

 

قالبهاتون رو چرب کرده و توش آرد سوخاری بپاشید و فر روی 180 درجه روشن و گرم کنید

 

 

قالبها رو تا نیمه با برنج پر کرده و روش پنیر بریزید و دوباره روی پنیر از برنج بریزید تا قالب پر بشه

 

 

 

 

روی لایه آخر یه تیکه کره بذارید و قالبها رو در فر بذارید 

20 تا 22 دقیقه برای پخت کافیه (بیشتر میسوزه حتمااااااااااا)

 

 

این غذا خیلیییییییییییییییییییی دلچسب و خوش طعمه و یه گزینه عالی برای مهمونی ها و تولد و ... به شمار میره

حتـــــــــــــــــــــما امتحانش کنید

 

 

 

ما که دو نفری (البته بهتره بگم همسری ) با وجود یه مدل غذای دیگه با 7 تا از این تیمبالوها بازم سیر نشدیم هههههههههههههه

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





جوجه کباب لیمویی


کدو پلو


ماست ساسیکی(یونانی)


ترشی بندری






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: