الی بانو


این مافین جز خوشمزه ترین مافین هایی بود که درست کردم

واییییییییییییییییییییییی عطر کارامل و طعم نارگیلش آدمو دیوونه میکنه

حتماااااااااااااااااااااااا امتحانش کنید وگرنه از کفتون رفته بدجــــــــــــــــــــــــــور

 

مواد لازم برای 8 مافین:

شیر عسلی : 1 قوطی (برای درست کردن شیر عسلی در خانه اینجـــــــــــا رو ببینید)

آرد: 70 گرم (هر پیمانه یا لیوان آرد 125 گرم)

پودر نارگیل:20 گرم (هر پیمانه یا لیوان پودر نارگیل 90 گرم)

تخم مرغ:1 عدد

بیکینگ پودر:1 قاشق چ خ

وانیل: نصف قاشق چ خ

کره:50 گرم

 

 

ابتدا 1 قوطی شیر عسلی رو تو آب بذارید طوری که روشو کامل آب بگیره و 3 ساعت رو حرارت بذارید تا بجوشه

بعد از سه ساعت شیرعسلی شما تبدیل به سس دولسه دلچه یا سس کارامل شیریی شده

برای درست کردن دولسه دلچه در منزل به اینجــــــــــــــــــا مراجعه کنید

 

 

فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید و کپسولهای کاغذی رو هم در قالب مافین بچینید

در یک طرف آرد و پودر نارگیل و بیکینگ پودر رو الک کرده و ویسک کنید

 

 

5 قاشق غ خ از دولسه دلچه رو با تخم مرغ و وانیل و کره مخلوط کنید مخلوط به شکل یه کرم میشه

 

 

 

مخلوط آرد و پودر نارگیل و بیکینگ پودر رو به مایه اضافه کرده و با لیستک یا قاشق آرام به صورت دورانی مخلوط کنید 

تا یکدست بشه

 

 

از مایه 1/3 کپسولها رو پر کنید

1 قاشق چایخوری از دولسه دلچه روی مایه بریزید

و مقداری دیگه از مایه کیک رو روی سس بریزید تا در کلا 2/3 کپسولها پر بشه

 

 

 

 

قالب رو به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید

من بیشتر از 20 دقیقه موند (ازشون یادم رفت) و باعث شد دولسه دلچه ته نشین بشه)

 

 

هرچی از خوشمزگی و خوش عطری این مافین بگم کم گفتم

 

 

 

 

این هم مافین های عالی که برای چندمین بار درست کردم...فوق العاده اس این مافین

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خورش آلو اسفناج


فیله مرغ اسپایسی


دسر سوتلاچ ترکی (sutlac)


مرغ بریان (Blackened Chicken)






نظرات شما


فخری 2 :

سلام الی جون
فخری هستم توی کلوپ

خسته نباشی ، مثل همیشه عالی . من این مافین رو درست کردم ممنونم ازت ولی متاسفانه 2 تا مشکل داشتم اگه لطف کنی جواب بدی ممنونت میشم
1. کپسول ها به مافین چسبید و به سختی جدا شد
2. مافین توخالی شد، وسطش داخل رفت. شبیه کاسه . نمیدونم چرا؟ البته من ودر نارگیل نریختم . چون نداشتم

ممنون ازمحبتات

*******************************************************************************

سلام عزیزم 
فخری جان نباید پودر نارگیل رو حذف میکردی 
تاثیر زیادی رو بافت کیک میذاره 
من تقریبا هفته ای 3 یا 4 بار این مافین رو درست میکنم و همیشه عالی میشه 
و اینکه تغییر بافت و غلظت مایه کیک باعث شده پف نکنه و به کپسول بچسبه 
توی دستورات سعی کنید تغییرات فاحش ایجاد نکنید مگر با علم به خوب شدنش

مریم :

سلام و تشکر از آموزش خوبتون. مافین ها و کیک هایی که داخل قالب سیلیکونی ریخته میشه آیا قالبش نیاز به چرب کردن داره؟ بعد از پخت مافین را چگونه باید از قالب سلیکونی جدا کنیم؟

*************************************

سلام خواهش میکنم دوست عزیز

بله چرب بشه بهتره...وقت مافین خنک بشه به راحتی از قالب جدا میشه

البته به نظر من کپسولهای کاغذی مخصوص کاپ کیک و مافین بهتر جواب میده و بتر هست توی قالب از این کپسولها قرار بدید

هستی :

سلام
عالی
نوش جان
ما هم اپیم فرصت کردید خوشحال میشم نظرتون و بدونم
با تشکر

************************

سلام عزیزم

ممنونم

چشم حتما میام سر میزنم خانم هنرمند

رویا :

سلام و تشکر می کنم بابت آموزش های جالبتون. سوال من مربوط به این دستور نیست. می خوام یک کلوچه درست کنم که در دستور اون ذکر شده 50 میلی لیتر آب و 100 میلی لیتر شیر. از اونجایی که پارچ اندازه گیری ندارم نمی دونم به پیمانه چقدر باید آب و شیر بریزم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید. ممنونم.

**************************

سلام خواهش میکنم دوست عزیز

لطفا پست مربوط به مقیاس ها رو مطالعه کنید

http://chefartist.ir/showpages580.html