الی بانو


این غذا یا بهتر بگم صبحانه خوشمزه رو شهرکرد بهش میگن خاگینه تره

خیلی راحت و خوشمزه اس و با آبلیموی تازه خیلی عالیه

 

برای پخت این غذا کافیه تره و پیازچه  رو خرد کنید 

تخم مرغ ها تون روخوب مخلوط کنید و نمک و فلفل و زردچوبه و تره های خرد شده رو بهش اضافه 

و مخلوط کنید

توی تابه روغن داغ کنید و مایه رو توش بریزید یک طرفش که سرخ شد طرف دیگه اش رو سرخ کنید

 

نوش جان

این غذای ساده برای عصرانه و شام هم گزینه ی خوبی هست

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پوست مرکبات شکری


شیرینی پسته و قهوه


سس انار و آلوچه جنگلی مخصوص مرغ


کریسمس کوکیز






نظرات شما


محمدرضا :
با سلام
خیلی ممنون
می بخشید ابلیمو رو موقع خوردن اضافه می کنن ?
***********
سلام
خواهش میکنم
بله موقع سرو اضافه می کنن
Mariam :
لطفا بنویسید که به چه اندازه تره و پیازچه؟
*************************************
اندازه سلیقه ای هست
منصوره :

ما از تره کوهی استفاده می کنیم خیلی خشمزه تر می شه.
یکی از شهرستان های اصفهان به نام چادگان
بهار کارمونه واسه چیدن این تره ها واقعا عالیه

************************

اتفاقا ما هم از تره کوهی استفاده میکنیم که بهار از کوهرنگ و چلگرد میاریم 

اما اینجا ذکر نکردم که دوستان بدونن با تره معمولی هم میشه

من همیشه چند بسته تره کوهی تو فریزر دارم

آنتی ویروس :

خیلی خوب بود ممنونم

*****************

خواهش میکنم دوست عزیز

بیت دیفندر :

مرسی عالی بود

*********************

خواهش میکنم دوستم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: