الی بانو


این کیک عالی و خوش بافت رو به مناسبت 1000 دستور شدن سایتمون درست کردم

کیک خیلی راحت و خوشمزه ای هست و برای کیک پایه خلی مناسبه و با خامه و یا گاناش و ... میتونید

تزیینش کنید و برای تولد و ... ازش استفاده کنید

من برای تزیینش از گاناش استفاده کردم

انصافا خیلی خوشمزه بود البته خیلی خوشگل نشده

با بچه کوچیک از این بهتر نمیشد ههههههههههههههه

 

 

مواد لازم:

تخم مرغ: 3 عدد از اون درشتها

آرد:3 پیمانه

شکر:2 پیمانه

شیر:1 پیمانه

کره:1 قاشق غ خ

بیکینگ پودر:1 قاشق غ خ سرخالی

وانیل:1 قاشق م خ

آب سرد:2 قاشق غ خ

نمک:1/2 قاشق چ خ

 

مواد لازم برای تزیین:

خامه صبحانه:2 بسته 200 میلی لیتری

شکلات تلخ :150 گرم (میتونید شیرین هم استفاده کنید اما خیلی شیرین میشه)

موز:2 عدد

شیرعسلی : در صورت تمایل نصف از یک قوطی

 

 

ابتدا قالب 23 سانتی رو چرب و آرد پاشی کنید یا کفش کاغذ روغنی بندازید

فر رو هم با دمای 200 درجه روشن کنید

تخم مرغ ها و وانیل رو برای 5 دقیقه با 2 قاشق آب سرد ابتدا با دور کند و سپس با دور تند همزن بزنید

تا کف کنه و روشن بشه

 

 

شکر رو اضافه کرده و 2 دقیقه بزنید تا خوب مخلوط بشه

 

 

آرد و نمک و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و 3 بار الک کنید و توی سه مرحله اونو به تخم مرغ اضافه کنید

و هربار با سرعت کند همزن یا با لیستک مخلوطش کنید

 

 

یه خمیر سفت درست میشه

 

 

شیر و کره رو روی حرارت بذارید تا شیر به حالت جوش برسه و کره ذوب بشه و همش بزنید

 

 

مخلوط شیر رو به مایه اضافه کنید و 1 دقیقه با دور متوسط و 10 ثانیه با دور تند بزنید تا مایه یکدست بشه

 

 

 

مواد رو توی قالب بریزید

 

 

قالب رو به مدت 15 دقیقه با دمای 200 درجه در فر بذارید 

بعد از این مدت دمای فر رو به مدت 30 دقیقه به 175 درجه کاهش بدید

سپس بعد از این نیم ساعت دمای فر رو برای 15 دقیقه به 160 درجه کاهش بدید 

یعنی روی هم 1 ساعت زمان پخت این کیک هست

بعد از پخت کیک با خلال دندون چک کنید و اگه نپخته بود 10 دقیقه دیگه زمان بدید و اگه پخته بود

از فر خارج کرده و بعد از ده دقیقه از قالب خارج کنید و روی توری بذارید ختک بشه

 

 

بافت این کیک عالیه و خیلی خوش طعم و خوش عطره

بذارید کیک خنک بشه

 

برای تزیین با گاناش به شیوه ی زیر عمل کنید:

دو بسته خامه رو توی ظرف خالی کرده روی حرارت متوسط بذارید تا خامه داغ بشه اما مواظب باشید نجوشه

شکلات خرد شده و شیرعسلی رو توی خامه بریزید و هم بزنید تا یکدست بشه

اگه شیر عسلی نداشتید میتونید پودر قند بریزید یا از شکلات شیرین تر استفاده کنید

اما با شکلات تلخ خیلی خوشمزه تر میشه

 

کیک رو از وسط نصف کنید

 

 

یه لایه گاناش ( یا سس شکلات) روش بکشید

 

 

موزها رو اسلایس کنید و روی کیک بچینید

 

 

کمی گاناش روی موزها بریزید

 

 

لایه دوم کیک رو روی اولی قرار بدید و گاناش رو روی کیک بریزید تا همه کیک رو بپوشونه

 

 

برای تزیینش میتونید گاناش رو بذارید یخچال تا خودشو بگیره و بعد با قیف روی کیک شکوفه بزنید

یا با میوه مثل توت فرنگی و ... تزیین کنید

یا با شکلات سفید روش خطهای نازک بکشید

یا با ترافل و اسمارتیز و رنده شکلات و ... روشو تزیین کنید

من برای نوشتن عدد 1000 شکلات سفید رو ذوب کردم (به روش بن ماری) و بهش شیر عسلی و رنگ زرد اضافه کردم

و یه مقداریشم رنگ قرمز اضافه کردم

شکلات رو توی قیف یه بار مصرف ریختم و سرشو یه کوچولو سوراخ کردم و باهاش روی کیک نوشتم

 

 

 

 

اینم یه عکس دیگه از برش کیک

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک اسفنجی


ژله رز سیب


باقلوا با خمیر یوفکا


ژله تصویری






نظرات شما


مهگام :
سلام الی عزیز
من این کیک قبلا با پیمانه پلوپز درست کردم خیلی عالی شد

اما این بار با اندازه ها رو از پیمانه به گرم تبدیل کردم (یعنی 450 گرم آرد ریختمو....)
کیکم خراب شد خیلی پف کرد و گنبدی شد و تهش سوخت اما وسطش خمیره
************************************************************************
سلام عزیزم
مشکل از اندازه ها نبوده بلکه مشکل از دمای فر و اندازه ی قالب بوده
اتفاقا من همیشه از پیمانه ی استاندارد شیرینی پزی استفاده میکنم
چون پیمانه ی پلوپز اصلا برای کیک پزی کاربردی نداره
این مقدار به گرم میشه 475 گرم آرد
400 گرم شکر
250 میلی لیتر شیر...شما احتمالا در اندازه گیری مایعات اشتباه کرده باشید
ولی در اصل وقتی روی کیک گنبدی میشه و داخلش خمیری
دمای فر اشکال داشته و زادی داغ بوده
کیک تو طبقه وسط پخته نشده
اندازه ی قالب مناسب نبوده
اندازه ها به نسبت هم دقیق نبوده
همزدن مواد درست نبوده
لیلا :
میشه به جای شکر از شیره انگور استفاده کرد؟
***********************************
نه نمیشه عزیزم
دستور کیک با شیره تو سایت داریم میتونید استفاده کنید
raha :

مرسی ممنون ازپاسخ گوییت

*************************

خواهش میکنم دوستم

raha :

میگم عزیز بافت این کیک مثل کیک اسفنجیه یعنی نرم یا نه ؟ چون یه کیکی توهمین مایه ها درست کردم اصلا بافتش نرم نبود زیادکسی تو خونه خوشش نیومد.

***********************************

این کیک بافت خوبی داره نه تا اون حد اسفنجی ولی سنگین و خشک نیست و کاملا نرم و لطیفه

raha :

سلام دستتون درد نکنه ا زاموزشهای خوبتون یه سوال اونجایی که گفتین کره با شیر بجوشه شیر باید کاملا بجوشه یانه فقط کافیه کره فقط در شیر اب بشه احتیاجی به جوش امدن شیر نیست وسوال دوم اینکه شیر باید سرد بشه بهش اضافه کنیم یا نه گرم باشه موردی نداره .مرسی

***********************************************

سلام عزیزم

شیر و کره باید به نقطه جوش برسن و شیر رو باید وقتی کاملا داغ و گرمه به مایه اضافه کنید

chefnegin :

به به مبارکهههههههههههههههههههه

ایشالله هر روز موفق تر باشی

آپم

**************************

ممنونم دوست جــــــــــــــــــــــــــونی

شما هم همیشه موفق باشی

میام حتما

افسانه :

اجی مبااااااااااااارک باشه.ایشالا ک همیشه کنارمون باشی.منکه خودتو سایتتونو دوس دارم ولی ی سوال داشتم بعد اینکه خامه گرم شد از رو اجاق برداریم یا روش بمونه کارو ادامه بدیم؟

*****************************************

ممنونم عزیزم...ما هم همراهانمون رو دوست داریم

وقتی خامه داغ شد زیرش رو خاموش کن دوستم

فاطمه :

ببخشید الی بانو من قلق فرم برای پخت کیک دمای 160 170 هست اگرم یکم دیر بجنبم کیکم برشته میشه.حالا برای پخت این کیک خوشمزه با دمای 200 کیکم برشته نمیشه؟؟
مرسی.

************************

عزیزم شما بر اساس فر خودتون تنظیمش کنید و البته اگه طبقه بالا یا وسط فر بذارید فکر نکنم بسوزه

فاطمه :

سلام الی بانو
کجاش زشت شده؟به این خوشگلی.
عالیه.ممنون

******************

سلام عزیزم

چشماتون زیبا می بینن دوستم

محبت دارید