الی بانو


برای درست کردن این کره بادام زمینی

 

من 2 لیوان بادام زمینی تست شده رو با 1 قاشق شکر توی آسیاب ریختم 

حدود 5 دقیقه طول میکشه تا بادام زمینی تبدیل به کره بشه

دو دقیقه اول همش به دیواره آسیاب میچسبه و شما هی باید با قاشق جداش کنید

ولی بعد درست میشه

 

این کره رو با همه ی مغزها میتونید درست کنید

 

این نکته هم بگم که خیلییییییییییییییییی خوشمزه اس و من باهاش کیک کره بادام زمینی درست کردم

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسنک سوسیس


کیک شیر عسلی(کوئیک میکس)


خوراک بادمجان و گوشت چرخکرده


شیرینی ایتالیایی (krumiri)






نظرات شما


سعیده :
چقد عالی
نوش جان
حتما امتحان میکنم.
اتفاقا امروز به طرز تهیه کره پسته برخورده بودم عالی میشه ادم خودش همه چیو درست کنه...

***********

ممنونم عزیزم. انشاالله درست کنید و لذت ببرید
کیمیا :

سلام عزیزم بنظرت بادوم زمینی بو داده بخرم یا خام تو خونه خودم تفت بدم بعدم من اسیابم کوچیکه همه موادو با هم یه بار بریزم یا نه چند بار

----------------------------------------

سلام عزیزم اگه از بیرون بخری یکم شورتر میشه باید شکر بیشتر بریزی 

اما تو خونه میتونی کم نمک تر درستش کنی در هر صورت جفتش خوشمزه اس

اگه موادت زیاده چندبار بریز

chefnegin :

به به نوش جونتون.
منم با هر مغزی که داشته باشم برای عصرونه یا تزیین کیک هام درست می کنم.
نوش جونتون. عالی و بدون مواد نگه دارنده و ...

شادی مهمون دلت

-------------------------------------------

ممنونم عزیزم

شما هم همیشه شاد باشید

زیبا :

سلام.ببخشید باذام زمینی رو چطور تست کردین.ممنون

---------------------------------

سلام عزیزم منظور از بادام تست شده همون بادام بوداده هست

که توی تابه با یه کوچولو نمک تفت میدید تا بوداده بشه

مواظب باشید شور نشه...

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: