الی بانو


همیشه از درست کردن کیک اسفنجی فراری هستم و بودم

به نظرم خیلی دردسر داره و وقت گیره

حوصله شو ندارم، شایدم اینطوری نباشه ولی من با بچه کوچیک خاطره ی خوبی از کیک اسفنجی ندارم

با همین اوصاف بالاخره دوتا رسیپی عالی برای کیک پایه که برای خامه کشی عالی هستن پیدا کردم

یکی کیک 1234 بود که براتون دستورشو گذاشتم این یکی هم کیک شیر هست

که از شف شیوای عزیز یادش گرفتم

البته این برای وقتیه که کیک ساده میخواید،وگرنه به جز این دوتا کیک گکه میشه شکلاتیش کرد کیک های شکلاتی و طعم دار خیلی خوب

و راحتی برای کیک پایه هست مثل اینجـــا و اینجـــا و اینجـــا 

خب بریم سراغ کیک شیر عالی که هم برای عصرونه و صبحونه عالیه هم برای خامه کشی و گاناش و کلا تزیینات

مواد لازمش:

آرد…………۲ پیمانه 
تخم مرغ……………۴ عدد 
شیر…………۱/۳ پیمانه 
روغن مایع…..یک پیمانه 
شکر…………۱ پیمانه 
بیکینگ پودر………..۱ قاش مرباخوری سر صاف 
وانیل……….یک پنس 

مواد لازم برای تزیین:

خامه فرم گرفته:1 کاسه

پودر ژله :3 بسته

گردو خرد شده:1 پیمانه

پودر دسر توت فرنگی:اگه خواستید 1 بسته اجباری توش نیست

فر رو روی 180 درجه روشن کنید

آرد و بیکینگ پودر رو هم 3 بار الک کنید

تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوووووووب بزنید تا کرم و یکدست بشه

 

 

 

روغن رو هم اضافه کنید و خوب بزنید

 

 

حالا 1/2 آرد رو که با بیکینگ پودر الک کرده بودید به مایع اضافه و با دور کند چند ثانیه بزنید(در حد مخلوط شدن نه بیشتر)

 

 

حالا شیر رو اضافه کنید و باز چند ثانیه بزنید(5 ثانیه کافیه)

 

 

بقیه آرد رو اضافه و با دور کند همزن در حد چند ثانیه بزنید تا مایع یکدستی درست بشه

 

 

حالا مایع کیک رو در قالبی که کاغذ روغنی انداختید بریزید و به مدت 35-45 دقیقه در فر قرار بدید

 

 

اینم از کیک که تازه از فر بیرون اومده

میبینید که پف کیک عالیه و تقریبا 3 برابر شده

 

 

 

 

خب میریم سر تزیین کیک که با ژله و خامه هست

من چون میخواستم دور کیکم ژله باشه و راحت بشه کارم 1 سانت از دور کیک بریدم

کیک رو از وسط نصف کردم و باخامه فرم گرفته که با خامه صبحانه درست کرده بودم وسطشو پر کردم 

 

 

 

و روی خامه رو گردو خرد شده ریختم و نصف دیگه کیک رو روی اولی قرار دادم

و دور کیک رو یه لایه نازک خامه کشی کردم

ژله توت فرنگی رو تو 1 لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد حل کنید

 

 

کیک رو تو قالب میذاریم(سعی کنید قالب کمر بندی داشته باشید یا تو ظر گرد یه بار مصرف درست کنید چون بعدا

در اوردنش مکافات میشه(بعدا نگین نگفتی هااااااااااااااااااا)

خب ژله رو دور کیک بدید و بذارید یخچال تا ببنده

 

 

بعد 1 بسته ژله دیگه(من گواوا استفاده کردم)رو به شیوه ای که گفتم اماده کنید و باز هم دور کیک بدید

نکته:این ژله ها بیشترش جذب کیک میشه و خوشمزه اش میکنه

من بخاطر این که کیک ژله ای درست کنم اینکار رو کردم

شما میتونید فقط ژله رو جدا بذارید ببنده و خرد کنید و دور کیک بچسبونید

خب بعد از چند ساعت کیک رو از قالب دربیارید

میبینید که اکثر زله جذب شده(من ژله ها رو جدا کردم و به روش کریستال به کیک چسبوندم شما میتونید اینکار رو نکنید

حالا نوبت تزیین کیک هست

یه لایه خامه روی کیک و جاهایی از دور کیک که ژله نداره بکشید(من چون ژله رو جدا کرده بودم کل کیک رو خامه کشیدم)

من تو این مرحله ژله هایی که داشتم رو خرد کردم و روی خامه چسبوندم که خیلی خوشگلش کرد

برای اون قلب و گل صورتی من یه پاکت دسر توت فرنگی رو طبق دستورش باشیر درست کردم و گذاشتم یخچال ببنده بعدم برش زدم

و رو کیک گذاشتم

 

 

 

کیک خوشمزه ما آمادست

نوش جان

 

 

 

این هم برش خوشگلش

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





باقلوا


کیک شکلاتی مکزیکی


اسلایس شیر عسلی


سوسیس خانگی






نظرات شما


زهرا :
اگه ژله رو بدون خامه بریزم روکیک مشکل داره شوهرم خامه دوس نداره
***************
نه عزیزم اشکال نداره
فقط حتما ژله نیم بند باشه که جذب کیک نشه
سارا :
ببخشید دمای فر رو نگفتید
**************
عزیزم دما 180
فرزانه :
سلام عزیزم ببخشید ی سوال داشتم من میخوام این کیکو درست کنم ولی متاسفانه فر ندارم هواپز دارم میتونم تو هواپز درستش کنم
***************************************************************
سلام من امتحان نکردم نمیتونم جوابی بدم
گلبرگ :
سلام به دادم برسید من بار اول که این کیک رو درست کردم خیلی راضی بودم وبهتون گفتم که عالی شده ولی اخیرا ردش ترک میخوره خیلی خوب پف نمیکنه وسطش پایین تر از اطافش میشه و چندتا حفره ی بزرگ ومتوسط داخلش به وجود میاد که من دوستشون ندارم کمکم کنین وقتی مواد رو میخایم داخل قالب بریزیم باید مایع یکنواخت ویک دست باشه و قلمبه قلمبه کوچولو نداشته باشه؟مرسی عزیزم ببخش که سوالم طولانی شد هنرمند

******************************************
سلام عزیزم یه لینک براتون میذارم که خیلییییییی کمکتون میکنه
http://chefartist.ir/showpages579.html
مواد روخوب باید مخلوط کنید نباید توش گلوله گلوله باشه
گلبرگ :
سلام عزیزم من این کیک رو امروز درست کردم واقعا عالی شد حتی از وقتی هم که سفیده ها رو از زرده ها جدامیکردم هم بهترشد ففط من زعفران دم شده رو هم به شیر اضافه کردم ومجموع دوتاشون یک پیمانه شد روغنش هم نصف ریختم خیلی خوشمزش جاتون خالی 
************************************
سلام عزیزم… نوش جان. تجربتون بسیار عالی بود
نگار :

عالی بود. ممنون

***********************

خواهش میکنم عزیزم

ملیسا :

سلام عزیزم دستت درد نکنه واسه دستورات
من قالبم تقریبا20 یا 23 سانتیه اگه همین موادو بزارم با این قالبم کیکم خوب میشه؟:(

-------------------------------

سلام عزیزم قالب من 20 سانتی بود برای این کیک

مهدیه :

به جای پیمانه میشه از لیوان های دسته دار استفاده کرد؟

------------------------------------------------

بله عزیزم میشه

fandokh :

مرسی ک جواب دادین 3>
من خامم شل بود و مدت زمانی هم بینش قرار ندادم ..همون موقع ک لایه دوم رو گذاشتم، ژلی ک داغ بود رو ریختم ودورش، پس مشکل همین بوده

-------------------------------------------

سلام عزیزم

بله خانمی دقیقا مشکلت همین بوده

fandokh :

ببخشید ولی شما آخرشو خوب توضیح ندادید :(
من این کیکو درست کردم
همه چیزو رعایت کردمو اوکی بود
ولی خامم شل بود..وقتی ریختم روی کیک غلیظ نبود..
بعدشم ک ژله مایعو ک هنوز سفت نشده بود ریختم دورش بدتر شد..
حس کردم کیکم آبکی شده..
یعنی درکل راضی نبودم..کیکم خیس و بدمزه شده بود..:(
لطفا بگید مشکل چی بوده :(
دلم میخواد ی باره دیگه درست کنم و عالی بشه
مرسیییییییییی

------------------------

عزیزم باید یه لایه کامل خامه کشی کنی بذاری یخچال تا خوب خودشو بگیره

بعد کار با زله رو شروع کنی

زله هم باید نیم بند و خنک باشه مثل غلظت سفیده تخم مرغ رو داشته باشه

مینا :
ممنونم
دست گلت درد نکنه
مهدیه :

خوب بود ولی ترکیب رنگ به هم نمیخورد

------------------------------

این مورد رو قبول دارم ولی این کیک رو صاحب کیک که یه کوچولو بوده برای تزیینش نظر داده 

اعظم :

به به..خیلی خوشگله..دست تون درد نکنه الی بانوی هنرمند

--------------------

 

ممنونم دوست عزیزم

شیما :

به به چه خوشمزه
نوش جان

--------------------------------

ممنونم دوست عزیز

aptenia :

چه کیک فوق العاده ای ! خیلی هم خوشگل شده !

**************

ممنونم دوست عزیزم

به پای هنر شما که نمیرسه خانوووووووووووووم

لیدی الهام :

سلام عزیزم.
به به چه کیکی. عالیه. تزئینشم خیلی خیلی نازه. دست گلتون درد نکنه. نوش جان.

========

سلام عزیزم

ممنونم گلم که انرژی مثبت بهم دادی