الی بانو


این کیک رو برای یه دسر میخواستم که از دستور ژولیت عزیز کمک گرفتم و درستش کردم

 

مواد لازم برای کیک شکلاتی  :

 

پودر کاکائوی ۱/۲ پیمانه باضافه ۲ قاشق غذا خوری 

تخم مرغ درشت ۲ عدد 

آرد ۱و ۳/۴  پیمانه یا ۲۱۰ گرم 

کره ۱ قالب ۱۱۲ گرمی 

شکر ۱ و ۱/۳  پیمانه یا ۲۵۷ گرم 

شکلات سیاه ۵۶ گرم 

بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری یا ۸ گرم 

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری یا  گرم 

آب ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۸ میلیگرم 

شیر ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۸ میلیگرم 

خوب اول از همه باید همه مواد همدمای محیط باشند.

 

فر رو روشن میکنیم میزاریم رو ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٣ درجه سانتیگرد.

 

 شکلاتی رو که واسه این کیک نیاز داریم رو خرد میکنیم تا زودتر آب بشه , من از شکلات تلخ یا همون شکلات سیاه استفاده نکردم و بجاش از شکلات شیری استفاده کردم. 

شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید

نکته مهمی که اینجاست اینه که نباید بزارید شکلات به جوش بیاد چون دیگه کیفیتشو از دست میده پس خیلی خیلی دقت کنید رو این مرحله .

کره ، شکر، پودر کاکائوی رو با دور متوسط همزن هم میزنیم ، یا هم با همزن دستی که باید یه مقدار بیشتر هم بزنید. به مدت ۳ دقیقه هم میزنید

با همزن برقی 

 

 

تخم مرغ رو اضافه میکنیم ۱دقیقه هم میزنیم و باز تخم مرغ بعدی رواضافه میکنیم . همزمان یادتون باشه که مواد رو از اطراف ظرف با قاشق به مواد اصلی اضافه میکنیم تا خوب همه مواد با هم مخلوط باشند .

 

 

خوب همونطوری که میبینید به همچین بافت مایعی باید برسید.

 

 شکلات مایعی که قبلا آب کردیم رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشند .

 

خوب تو این مرحله یه مزه بکنید اونم نه با قشق فقط با انگشت عالیه عالی مزش ...............

 

 

 

توی ظرف دیگه ای مواد خوشکمون رو که شامل آرد ، نمک، بکینگ پودر بود رو با چنگال یا همزن دستی مخلوط میکنیم.

 

شیر و آب رو با هم مخلوط میکنیم میزاریم تو ماکروفریا روی اجاق گاز  تا زمانی که داغ بشه، متاسفانه این مرحله رو من یادم رفت عکس بگیرم پس یه  وقت جا نندازید .

 

 ارد رو اضافه میکنیم به مخلوط شکلاتی که درست کردیم و حولوحوش ۱ دقیقه با دورآروم هم میزنیم ، یه  همچین بافت سفتی رو خواهیم داشت.

 

 

 

بعد از این که آرد مخلوط شد با شکلات ، مخلوط  شیر و آب که داغه رو اضافه میکنیم  و به آرومی هم میزنیم

تا همه مواد یه  دست بشه .

 

 

 

 

موادمون که آماده شد میریزیم تو قالبی که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و میزاریم تو فر به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ، یا تا زمانی که وقتی وسط کیک چوب کبریت یا یه چنگال  فرو کنیم تمیز بیاد بیرون. باید بگم که میتونید از هر سایزقلبی  که دلتون میخواد استفاده کنید من از قالب 23 سانتی استفاده کردم. 

 

 

 

یادتون باشه طی ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نمیکنیم چون پف کیکتون بلافاصله میخوابه .

 

 

 

خب اینو بگم که این کیک رو واسه یه دسر عالی میخوام که دستورشو به زودی میذارم

 
 

 

 

 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





اسلایس کره پسته و شکلات


زرشک پلو زعفرانی


پاناکوتا لایه ای


کره بادام زمینی(Peanut Butter)






نظرات شما


ستاره عطایی :

ولی آخه تو دستور گفتید 23 سانتیا واسه همین پرسیدم ؟

*******************

عزیزم اشتباه عددی هست خوب شد گفتی اصلاحش میکنم

ستاره عطایی :

وای جدی چه خوب پس دیگه نیاز نیس برم قالب بخرم.فقط من قالبم آلومینیومیه شبیه واسه شما هم هست فکر کنم ارتفاعشم 6 سانته؟مناسبه برای این کیک؟ و سوال دیگه اینکه تو حالت کانوکشن در مایکروفر از این قالب آلومینیومی میتونم استفاده کنم؟

***********************

عزیزم مناسبه همین قالبی که داری

در مورد ماکروفر کمکی نمیتونم بکنم چون استفاده نمیکنم شرمنده عزیزم

ستاره عطایی :

سلام خانومی.تو قالب 20 سانتی اگه بخام این کیک رو بپزم چقدر از هر مواد باید کم کنم؟

******************************

سلام عزیزم

قالب من هم 20 سانتی بود لازم نیست از مواد کم کنی چون برای 20 سانتی مناسب هست