الی بانو


هنر سپیده عزیز  با برداشت از سایت شیندخت

مواد لازم:
آرد گندم سفید سه لیوان
شکر دو لیوان
روغن یک لیوان 
زعفران ساییده حل شده پنج قاشق غذا خوری
آب سه لیوان
گلاب یک فنجان
 
 
طرز تهیه:
روغن را در ظرفی می ریزیم ( ظرف نباید تفلون باشد) آرد را به روغن اضافه کرده و در حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا آرد کاملن سرخ شود. 
وقتی آرد خوب سرخ شد و رنگ آن طلایی و بوی آرد سرخ شده بلند شد, موقع اضافه کردن شربت حلواست که از قبل آماده کردیم. (آرد بعد از سرخ شدن به شکل زیر در می آید و به روغن می افتد.)
 
 
شربت را به آرامی به آرد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا شربت به خورد آرد برود و آرد گلوله- گلوله نشود. سپس حلوا را در ظرف کشیده و آن‌را تزئین می‌کنیم.
 
برای تهیه حلوای موز,همین حلوا را در سینی پهن می کنیم بعد از اینکه کمی سرد شد موز را در وسط حلوا قرار داده و آن‌را مثل رولت می‌پیچیم و در یخچال به مدت یک ساعت می ‌گذاریم تا کاملن خودش را بگیرد و سپس با چاقو آن را مثل رولت برش می‌دهیم.
 
طرز تهیه شربت حلوا
شکر را با آب مخلوط کرده و می ‌گذاریم بجوشد و سپس زعفران و گلاب را به آن اضافه می‌کنیم. شربت حلوا نباید غلیظ شود چون حلوا سفت می شود اگر خیلی هم رقیق باشد حلوا خمیر می شود. پس در درست کردن شربت دقت کنید.
 
پ.ن: برای اینکه حلوای خوبی داشته باشیم آرد حتمن باید خوب سرخ شود . شاید کمی سخت باشد چون آرد وقتی در روغن ریخته می‌شود سنگین می‌شود و هم‌زدن آن مشکل و چون باید با حرارت ملایم سرخ شود (در حرارت تند آرد می سوزد و تلخ می‌شود) برای همین وقت و حوصله زیادی می‌برد. بعضی‌ها برای این‌که آرد سبک شود و راحت‌تر هم بخورد, ابتدا آرد را بدون روغن کمی تفت می‌دهند که این کار باعث تیرگی و بد طعمی حلوا می‌شود. اگر حلوای خوشمزه می ‌خواهید کمی زحمت را تحمل کنید ولی مطمئنن از خوردن این حلوا لذت می‌برید.


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک فنجونی گلاب و دارچین


جوجه کباب زعفرانی تابه ای


کیک هویج و گردو


کوکو سبزی در تست


نظرات شما


masoome :

سلام
یه سوال.چرا ظرف نباید تفلون باشه؟

-----------------------

سلام کلا ظرف تفلون برای حلوا خوب نیست

چون ممکنه بد رنگ بشه 

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: