مریم بانو


 

 

دستور این کیک فوق العاده خوشمزه،سبک و نرم رو از دوست هنرمندم مریم مامان نگین گرفتم.واقعا عالی بود و سپاسگزارم بابت رسپی های عالی که در اختیارمون میزاره.

تخم مرغ:4 عدد
ارد:2 پیمانه
شکر:2 پیمانه
وانیل:2 قاشق چای خوری
پودر کاکائو:3 قاشق غذا خوری
شیر:1 پیمانه
روغن مایع:1 پیمانه
رنده پوست 2 عدد لیمو
بکینگ پودر:2 قاشق چای خوری
نمک:یک پینچ

طرز تهیه

فر رو روی 350 درجه فارنهایت(180 درجه سانتیگراد) روشن کنید.

تخم مرغ و شکر وانیل رو با همزن برقی خوب هم بزنید تا یکدست بشه " من شکر را 1و 1/2 پیمانه ریختم.

پوست لیمو رو اضافه کنید شیر و روغن رو بریزید و هم بزنید



ارد رو با نمک و بکینگ پودر الک کنید و اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید اگر زیاد همش بزنید کیک خراب میشه و از حالت پوک بودن در میاد و خمیر میشه .



مقداری از مایع کیک رو جدا کنید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید.


2 تا قالب مستطیلی رو کره بمالید و ارد پاشی کنید و بعد مایع کیک سفید رنگ رو بریزید توش و بعد وسط قالب مایع کیک قهوه ای رو بریزید و با دسته قاشق کمی مخلوط سفیده بکنید تا وقتی پخت طرح دار بشه



بزارید داخل فر به مدت 50 دقیقه یا تا وقتی که با یک خلال دندون چکش کنید و وقتی تمیز بیرون اومد از فر بیارید بیرون



به شما پیشنهاد میکنیم :





کله گنجشکی


مربا پوست پرتقال


شله زرد


آموزش و طرز تهیه استیک دسته دار






نظرات شما


شادی :
سلام و ممنون بابت زحماتتون. ببخشید این کیک رو میشه در یک قالب گرد درست کرد؟
*******************
سلام خواهش میکنم
بله میشه
شورا :
سلام خانمی
ممنون از زحماتی که برای این سایت میکشید
یه سوال داشتم میگم 2پ شکر برای 2پ آرد زیاد نیست اینکه هردو برابرند
من معمولا برای 2پ آرد توکیک هام یک پیمانه سرخالی یاسه چهارم پیمانه شکر استفاده میکنم که به نظرم بعضی وقتها شیرینیش هم زیاده
***********************************
سلام
در مورد این کیک زیادنیست
محمد رضا فخار :
باسلام. من هروقت هر کیکی باهر دستوری داخل فر میپزم داخل کیک بافتش زرد میشه و سفید نیست،تیکه های زرد رنگ هست ،بارها بکینگ پودر رو هم عوض کردم و کم ریختم ولی بی فایدست،لطفا راهنماییم کنید
ممنون
*******************************************
سلام
این که کیک زرد میشه یه چیز طبیعیه و بخاطر زرده ی تخم مرغه و هیچ ربطی به بیکینگ پودر نداره و به نظرم هیچ ایرادی هم نداره
کیک های بیرون علتش اینه که معمولا از تخم مرغهای درشت و یا پودر تخم مرغ استفاده میکنن
همینطور که میدونین تخم مرغهای درشت اکثرا زرده ی روشنی دارن
مریم :
سلام من این کیکو پختم اما اخر کار قبل از گذاشتن تو فر موادم خیلی شل بود احساس کردم این مقدار روغن و شیر با توجه به مقدار اردش زیاده یه مقدار دیگه ارد اضافه کردم که مواد از حالت رقیق بودن در بیاداما یه مقدار کیکم سفت شد..نمیدونم موادش باید همونطور شل میبود یا نه
مرسی که جواب میدید
**************************
سلام نباید دست تو دستور میبردید
خمیرش همینطوری کمی شل هست
مریم :
خیلی عالی بود غذا های شما ممنونیم از لطفتان
***********************************************
خواهش میکنم دوستم
سارا :

سلام..میخواستم بدونم علت اینکه باید پوست لیمو یا پرتقال بریزیم چیه؟؟ یعنی کمکی به نرم شدن کیک میکنه؟

-----------------------------

سلام...رنده پوست مرکبات روی طعم و عطر و بافت و لطافت کیک خیلی تاثیر میذاره و طعم و عطر و بافتشون رو معرکه میکنه

و کلا بوی تخم مرغ رو از کیک می بره

پرنیان :

سلام و خسته نباشید میگم بهتون کیکو درست کردم عاااااااااااااااااااااالی شد
فقط نمیدونم چرا با اینکه آردم سفید سفید بود قسمتای سفید کیکم به کرم میزد
مرسی که جواب میدید بووووووووووووووووس

-----------------------------------

سلام دوست عزیز

همینطور که تو عکس کیک هم میبینید رنگ قسمت روشن کیک کرم رنگ هست و این بخاطر

استفاده از رنده پوست لیمو یا پرتقال و رنگ زرده تخم مرغ در کیک هست

هیچ مشکلی نیست مهم کیفیت کیک و طعم اون هست...نوش جان 

سمانه :
مرسیـــــــــــــــــــــــی
فاطمه :

سلام خیلی ممنونم از نکات آشپزی شما زیاد استفاده میکنم

***********************

سلام عزیزم

خوشحالم که بدردتون خورده