الی بانو


 

سس بشامل ساده

مواد لازم:
برای تهیه 2 پیمانه سس:
کره=100 گرم
شیر=2 پیمانه(4 دسی لیتر)
آرد سفید=4 قاشق سوپخوری 
نمک و فلفل=به مقدار لازم
پیاز رنده شده نرم=3 قاشق سوپخوري

طرزتهيه 
1. کره را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،داغ که شد پیاز رنده شده را می ریزیم و به هم می زنیم تا پیاز کمی سرخ شود.2. آرد را اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا آرد نیز کمی سرخ شود.

3. حرارت را ملایم کرده و شیر به تدریج به مواد اضافه می کنیم و مرتب بهم می زنیم.نمک و فلفل را هم به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا سس به جوش آید و کمی غلیظ شود.

**************************************************************************

سس بشامل ایتالیایی

 

با توجه به مصرف زیاد سس بشامل در ایتالیا، تعجبی ندارد که این سس را در همه آشپزخانه های ایتالیایی بتوانیم پیدا کنیم. از این سس داخل انواع پاستا و لازانیا استفاده می شود و طعم بسیار خوبی به این نوع غذاها می دهد. با این میزان مواد اولیه، می توان دو پیمانه سس تهیه نمود. این سس در 15 دقیقه درست می‌شود.
مواد لازم:
کره
4 قاشق غذاخوری
آرد
¼ پیمانه
شیر
2 پیمانه
نمک و فلفل
به میزان لازم
جوز هندی
به میزان دلخواه
طرز تهیه:
 
یک ظرف کوچک و عمیق را روی حرارت ملایم می گذاریم و کره را داخل آن می ریزیم تا کره ذوب شود و شروع به حباب زدن کند. آرد را درون کره داغ شده می ریزیم و با قاشق چوبی کاملاً مخلوط می کنیم. 1 الی 2 دقیقه آرد و کره را روی حرارت مخلوط می کنیم تا رنگ آرد کمی تغییر کند. سپس شیر را کم کم به این مواد اضافه می کنیم و با همزن دستی تند تند هم می زنیم تا شیر گلوله نشود و کاملاً مواد یکدست شوند. سس را روی حرارت ملایم آن قدر هم می زنیم تا کم کم غلظت مناسبی بدست آورد. سپس آن را با کمی نمک و فلفل و جوز هندی مزه دار می کنیم. پس از اینکه غلظت سس مناسب شد، آن را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا زمانی که بخواهیم از آن استفاده کنیم. اگر بخواهیم می توانیم آن را نگهداری کنیم؛ برای این کار سس را داخل یک ظرف شیشه ای ریخته و روی آن را با نایلون می پوشانیم.
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کره و پنیر صبحانه به روشی زیبا


مرغ زعفرانی


کیک فنجانی شکلاتی با گاناش


فرنچ تست عالی برای صبحانه






نظرات شما


سمیرا :
سلام
ی سوال:
آیا در سس بشامل میشه به جای کره از روغن استفاده کرد؟ من و خانوادم اصلاااااااااااااااا طعم کره توی غذا را نمیپسندیم. به همین خاطر تا حالا سس بشامل درست نکردم
*************************
سلام بله ایرادی نداره اصلا