مریم بانو


به همون اندازه که عکسش خوشگله، خوشمزه هم هست. شدیدا توصیه میکنم این ته دیگ خوشمزه رو امتحان کنید مخصوصا برای مهمونیهاتون. درست کردنش هم به اینصورته که اول نمک رو به بال مرغها میزنید و کمی زردچوبه. روغن هم به اندازه کافی کف دیگ بریزید و داخل روغن هم کمی زردچویه بریزید. حالا بالهای مرغ رو کف دیگ بچینید و بعد به ارومی برنج رو روش بریزید.

این عکس هم برای قبل از ریختن برنج آبکش شده روی بالها هست:

من این ته دیگ رو برای هویج پلوم استفاده کردم. طرز تهیه هویج پلو رو اینجا ببینید:

http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=152



به شما پیشنهاد میکنیم :





مارمالاد زردالو


کاپ کیک هندونه ای بدون فر


سیب زمینی آکاردئونی


آیس موکا - Iced Mocha






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: