مریم بانو


به همون اندازه که عکسش خوشگله، خوشمزه هم هست. شدیدا توصیه میکنم این ته دیگ خوشمزه رو امتحان کنید مخصوصا برای مهمونیهاتون. درست کردنش هم به اینصورته که اول نمک رو به بال مرغها میزنید و کمی زردچوبه. روغن هم به اندازه کافی کف دیگ بریزید و داخل روغن هم کمی زردچویه بریزید. حالا بالهای مرغ رو کف دیگ بچینید و بعد به ارومی برنج رو روش بریزید.

این عکس هم برای قبل از ریختن برنج آبکش شده روی بالها هست:

من این ته دیگ رو برای هویج پلوم استفاده کردم. طرز تهیه هویج پلو رو اینجا ببینید:

http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=152



به شما پیشنهاد میکنیم :





خورش کرفس


کاپ کیک رنگین کمانی


بادمجان شکم پر شمالی


پلو سبزیجات


نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: