الی بانو


مواد لازم براي 10-8نفر 
شير: 1ليتر 
نشاسته گل: 75گرم 
شکر: 200گرم 
وانيل: يک دوم قاشق چاي خوري 
زعفران آب کرده: به ميزان لازم 
شکلات ذوب شده و پسته: براي تزئين 
طرز تهيه: 
ابتدا 2پيمانه از شير را با نشاسته مخلوط کرده و آن قدر به هم مي زنيم تا نشاسته در شير کاملاً حل شود ،سپس مخلوط را توسط يک صافي ريز ،داخل قابلمه اي مناسب براي کرم پزي که ترجيحا مسي باشد صاف کرده و شير، شکر و وانيل را به آن اضافه مي کنيم و ظرف را روي حرارت متوسط قرار داده و آرام شروع به هم زدن مي کنيم. هنگامي که مخلوط به جوش آمد ،حرارت را ملايم کرده و به هم زدن ادامه مي دهيم تا فرني غليظ شود. 
اگر بخواهيم فرني را داخل ظروف تک نفره سرو کنيم، احتاجي نيست فرني غلظت زيادي داشته باشد و بايد روي حرارت تا جايي به هم زدن ادامه دهيم که در قاشق يا مفتول روي مايه فرني بماند . اما اگر بخواهيم فرني را داخل قالب بريزيم و پس از سرد شدن بر گردانيم بايد مدت زمان بيشتري آن را روي حرارت به هم بزنيم تا غلظت بيشتري پيدا کند . يا اين که ميزان نشاسته را 3-2قاشق غذاخوري افزايش دهيم . البته من اين کار را پيشنهاد نمي کنم؛ زيرا اگر فرني را روي حرارت غليظ کنيم، خوش طعم تر خواهد شد. 


فرني

نکته: 
اگر بخواهيم فرني ما زعفراني باشد ،در آخر زعفران آب کرده را به آن اضافه کرده و مخلوط مي کنيم . بهتر است قالب را از قبل،توسط يک برس نرم و کمي روغن جامد چرب کنيم. 
تزئين 
براي تزئين فرني به شکل گاو که در عکس مي بينيم ،از قالبي به شکل گاو استفاده کرده ام ؛ابتدا کافي است فرني وانيلي سفيد رنگ را داخل قالب مورد نظر ريخته و پس از اين که چند ساعت داخل يخچال ماند و خودش را گرفت ،داخل ظرف مورد نظر بر مي گردانيم . سپس قسمت هايي از قالب را که مي خواهيم رنگي باشد، انتخاب کرده داخل آنها را با شکلات ذوب شده که به رنگ دلخواه در آورده ايم آغشته مي کنيم. سپس قالب را داخل يخچال گذاشته و پس از اين که شکلات خودش را گرفت، شکلات ها را از داخل آن جداکرده ،هر تکه را روي فرني و در واقع روي جاي خودش قرار مي دهيم 
بهتر است براي سهولت کار ،شکلات ذوب شده را با قلم مو داخل قالب بماليم . (به شما پيشنهاد مي کنم که براي سهولت کار ،از قالب کمر بندي استفاده کنيد



به شما پیشنهاد میکنیم :





تاس کباب شهرکرد


کاپ کیک شکلاتی


شیرینی مارمالادی بادامی


ملکه بادوم


نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: